Steam hesabım çalındı

Steam'i nasıl çaldırıyorsunuz anlamış değilim adamlar oraya guard koymuş gayet başarılı bir güvenlik sistemi.

Steam hesabını CS:GO skin sitesi gibi vb. güvenli olmayan sitelere girdiğin an direk çalıyorlar e-posta adresini bile değiştiriyorlar kendim yaşadım hesabı zar zor geri aldım.

bir siteye kaydoldum ve anında steam guard kaldırıldı dıye bir mail geldi

Oyun aldıysan mailine gelen faturayı gönder.

hesabım 16 yıllık oldugu ıcın o tur bılgıler ıse yaramıyor sadece cd key ıstıyor benden

Steam hesabını CS:GO skin sitesi gibi vb. güvenli olmayan sitelere girdiğin an direk çalıyorlar e-posta adresini bile değiştiriyorlar kendim yaşadım hesabı zar zor geri aldım.
Aynı şeyi yaşadım. Steam Guard'a girdim, oradan kurtarabileceğimi düşündüm. Hesabınıza giriş yapın yazısı çıktı. Hesabı, aklımda kalan tüm eski bilgilerimi Steam desteğe yazarak geri alabildim.

Benim e-postaya başka bir e-posta bağlıydı oradan falan aldım telefon numarasına SMS falan gönderdim.

telımde hesaba gırıs yapmadıgım halde altta steam guard kodları cıkıyor hala onlar bir işe yararmı ?

Steam'a ticket attın kredi kartı vb. bilgilerini verin hesabınızı kitletin. En son aldığın oyunları en son kullandığın tek kullanımlık kodun tarihini ve tutarını, en son kaç TL attığını falan hepsini yaz ve Guard'ı aktif ederken verdiği kod da elinde varsa çok rahat alırsın.

Son düzenleme:
Dostum Steam dışında kimse bir şey yapamaz adam şu an eposta değiştirip satmıştır bile en mantıklısın Steam'e başvurmak güzelce anlatırsan anlarlar.
reis her türlü kanıtı attım onlara guzelce anlattım elımde cd key olup olmadıgını fakat adamlar yinede cd keyden başka bir şey istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…