W
WD40
Ziyaretçi
Geçmiş olsun o zaman. 3. Parti sitelere kaydolmamanız için ders olmuştur umarım. Soğuk su tavsiye ederim, iyi geliyor diyorlar.bir siteye kaydoldum ve anında steam guard kaldırıldı dıye bir mail geldi
Geçmiş olsun o zaman. 3. Parti sitelere kaydolmamanız için ders olmuştur umarım. Soğuk su tavsiye ederim, iyi geliyor diyorlar.bir siteye kaydoldum ve anında steam guard kaldırıldı dıye bir mail geldi
Steam'a ticket attın kredi kartı vb. bilgilerini verin hesabımı kitletin. En son aldığın oyunları en son kullandığın tek kullanımlık kodun tarihini ve tutarını, en son kaç para attığımı falan hepsini yaz ve Guard'ı aktif ederken verdiği kod da elinde varsa çok rahat alırsın.
Kendi hesabına ulaşmak için hesabını çaldırıyor musun? İlginç.
Büyük ihtimal hesabınızı satışa çıkaracaklar. Belki ordan kendi hesabınızı satın alabilirsiniz.ip mın degıstıgı maılı attım sonra yaz ındırımınde aldıgım oyunu attım kredi kartı bılgılerını attım sonra kullandıgım oyun kodlarını yazdım fakat yinede benden cd key ıstedıler ve son dedıgın cumleyı anlamadım acıklarmısın ?
nerden satışa çıkarabilecekleri hakkında bır tahmınınız varmı adamlar rus yaniBüyük ihtimal hesabınızı satışa çıkaracaklar. Belki ordan kendi hesabınızı satın alabilirsiniz.Kulağa biraz garip geliyor.
Plati diye bir site vardı zannedersem. Oradan çıkarabilirler.nerden satışa çıkarabilecekleri hakkında bır tahmınınız varmı adamlar rus yani![]()
İpmın degıstıgı maılı attım sonra yaz ındırımınde aldıgım oyunu attım kredi kartı bılgılerını attım sonra kullandıgım oyun kodlarını yazdım fakat yine de benden CD Key ıstedıler ve son dedıgın cumleyı anlamadım acıklar mısın?
ama şoyle bişi var adam bildigin hesapta oynuyorPlati diye bir site vardı zannedersem. Oradan çıkarabilirler.
kurtarma kodundan bahsedıyorsan var fakat diğer turlu yok reisSteam Guard aktif ederken size kod veriyor o kod var mı?
sanırım o kodu buldumSteam Guard aktif ederken size kod veriyor o kod var mı?
Steam Guard aktif ederken size kod veriyor o kod var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.