- Makaleler
- 2
Steam'i nasıl çaldırıyorsunuz anlamış değilim adamlar oraya guard koymuş gayet başarılı bir güvenlik sistemi.
Hesabın nasıl çalındı? Steam Guard kullanmıyor muydun? Erişim verdiğin bir websitesi var mıydı?
"Hacker" tutarak hesabını geri alamazsın. O işler eskide kaldı. Artık Steam'de öyle basitçe girilebilecek bir açık yok. Sadece tahmin yöntemiyle girilebilir, o da tutarsaHadi tuttu diyelim, Steam Guard denen bir şey var. Onu geçmesi imkansız.
bir siteye kaydoldum ve anında steam guard kaldırıldı dıye bir mail geldiHesabın nasıl çalındı? Steam Guard kullanmıyor muydun? Erişim verdiğin bir websitesi var mıydı?
"Hacker" tutarak hesabını geri alamazsın. O işler eskide kaldı. Artık Steam'de öyle basitçe girilebilecek bir açık yok. Sadece tahmin yöntemiyle girilebilir, o da tutarsaHadi tuttu diyelim, Steam Guard denen bir şey var. Onu geçmesi imkansız.
Oyun aldıysan mailine gelen faturayı gönder.Oncelikle herkese selamlar. Benım steam hesabım calındı ve Steam destek yardım edemiyor yani aslında ben onlara yardım edemıyorum. 4 kez Steam destege yazdım ve hepsınde benden CD Key istediler .Bende en son çareyi hackerlarda buldum araştırdım ettim bir tane buldum fakat sonradan herhangi bir sıkıntı yaşayabılır mıyım?
hesabım 16 yıllık oldugu ıcın o tur bılgıler ıse yaramıyor sadece cd key ıstıyor bendenKey'e gerek yok. İlk aldığın oyunu, kullandığın kredi kartının bilgilerini veya olabiliyorsa fotoğrafını, eski şifrelerini ve e-posta adreslerini söylersen yeterli.
Benim hesabım çalındığında kredi kartının arkalı önlü fotoğrafını attığımda yarım saat geçmeden hesabı geri almıştım.
Aynı şeyi yaşadım. Steam Guard'a girdim, oradan kurtarabileceğimi düşündüm. Hesabınıza giriş yapın yazısı çıktı. Hesabı, aklımda kalan tüm eski bilgilerimi Steam desteğe yazarak geri alabildim.Steam hesabını CS:GO skin sitesi gibi vb. güvenli olmayan sitelere girdiğin an direk çalıyorlar e-posta adresini bile değiştiriyorlar kendim yaşadım hesabı zar zor geri aldım.
Aynı şeyi yaşadım. Steam Guard'a girdim, oradan kurtarabileceğimi düşündüm. Hesabınıza giriş yapın yazısı çıktı. Hesabı, aklımda kalan tüm eski bilgilerimi Steam desteğe yazarak geri alabildim.
telımde hesaba gırıs yapmadıgım halde altta steam guard kodları cıkıyor hala onlar bir işe yararmı ?Aynı şeyi yaşadım. Steam Guard'a girdim, oradan kurtarabileceğimi düşündüm. Hesabınıza giriş yapın yazısı çıktı. Hesabı, aklımda kalan tüm eski bilgilerimi Steam desteğe yazarak geri alabildim.
reis her türlü kanıtı attım onlara guzelce anlattım elımde cd key olup olmadıgını fakat adamlar yinede cd keyden başka bir şey istemiyorDostum Steam dışında kimse bir şey yapamaz adam şu an eposta değiştirip satmıştır bile en mantıklısın Steam'e başvurmak güzelce anlatırsan anlarlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.