Çağhan Çalışkan Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 45 Çözümler 2 27 Şubat 2021 #21 XANTAREScN dedi: En fazla 1 hafta. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ilgilenen herkes için Steam destekten şimdi mesaj geldi hesabın şifresi kurtardım hesabı.
XANTAREScN dedi: En fazla 1 hafta. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ilgilenen herkes için Steam destekten şimdi mesaj geldi hesabın şifresi kurtardım hesabı.
S P A C E Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 65 Yer Machu Picchu Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #22 Çağhan Çalışkan dedi: Çok teşekkür ederim ilgilenen herkes için Steam destekten şimdi mesaj geldi hesabın şifresi kurtardım hesabı. Genişletmek için tıkla... Konu hortlayacak ama aynı durumdayım neler yaptıklarını yazabilir misin ?
Çağhan Çalışkan dedi: Çok teşekkür ederim ilgilenen herkes için Steam destekten şimdi mesaj geldi hesabın şifresi kurtardım hesabı. Genişletmek için tıkla... Konu hortlayacak ama aynı durumdayım neler yaptıklarını yazabilir misin ?
wm_lechkov Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #23 XANTAREScN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anlatıyor burada. Ben bu video sayesinde aldım. Genişletmek için tıkla... Video gitmiş.
XANTAREScN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anlatıyor burada. Ben bu video sayesinde aldım. Genişletmek için tıkla... Video gitmiş.
RestalFox Megapat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #24 Steam destek ile konuş yardımcı olurlar
wm_lechkov Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #25 RestalFox dedi: Steam destek ile konuş yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Nasıl konuşacağım?
RestalFox dedi: Steam destek ile konuş yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Nasıl konuşacağım?