Steam hesabımı bulamıyorum

Alfisti

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Tekniker
Daha önce PUBG oynamak için Steam üyesi oldum ve PUBG satın aldım. Fakat bilgisayarım oyunu çalıştıramadığı için iade ettim. Hesabımda yaklaşık olarak 40 TL civarında para bulunuyordu. Bir süre Steam giriş yapmadım. Bilgisayarımı yeniledim çalıştırır hale getirdim ve Steam giriş yaparken tüm mail adreslerimi denememe rağmen giriş yapamadım. Steam destek ile iletişime geçecek bir yol bulamadım. Sizce bu konu hakkında nasıl bir destek alabilirim? Kredi kartı harcamalarından bu ödemeye ulaşabilirsem hesabıma ulaşmama yardımcı olurlar mı? Steam ile iletişime nasıl geçebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizden hesap bilgilerini talep edeceklerdir. Mail adreslerine bakın, steam ile ilgili hiç mi mail yok?

Daha önce PUBG oynamak için Steam üyesi oldum ve PUBG satın aldım. Fakat bilgisayarım oyunu çalıştıramadığı için iade ettim. Hesabımda yaklaşık olarak 40 TL civarında para bulunuyordu. Bir süre Steam giriş yapmadım. Bilgisayarımı yeniledim çalıştırır hale getirdim ve Steam giriş yaparken tüm mail adreslerimi denememe rağmen giriş yapamadım. Steam destek ile iletişime geçecek bir yol bulamadım. Sizce bu konu hakkında nasıl bir destek alabilirim? Kredi kartı harcamalarından bu ödemeye ulaşabilirsem hesabıma ulaşmama yardımcı olurlar mı? Steam ile iletişime nasıl geçebilirim ?
Eğer denediğin mail adreslerinin kesin uyuşmadığından eminsen, belki telefon numaranı Steam adresine kaydetmişsindir. Altta bıraktığım sayfaya gir ve Steam hesabımın adını ya da parolasını unuttum seçeneğine tıkla. Çıkan yere telefon numaranı yaz.

Steam Destek - Yardım edin! Giriş yapamıyorum

Tüm maillerimi kontrol ettim.
Kayıtlı telefon numaramı kontrol ettim. Herhangi bir kayıt bulunamadı diyor. Steam ile iletişime geçebilirsem derdimi anlatacağım. Sizin bildiğiniz bir iletişim maili var mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı