Steam hesabımı çalanları nasıl dava ederim?

lighty

Hectopat
Dediğim gibi Steam hesabımı çaldılar (aslında kuzenimin işte) geri de alamıyorum e-postasını değiştirmişler hiçbir şekilde yapamıyorum, benim salak kuzende bedava CS:GO skini diye linke tıklayıp giriş yapmış hesabını çalmışlar, playice.xyz linkler bunlar sakın girip giriş yapmayın. 1 Free itеm only for NЕW usеrs! Tаkе THЕ itеm yоu wаnt! Check MY inventorygo to keyspace.xyz. Böyle bir mesaj gelirse uzak durun ve o kişiyi engelleyin. Sorum şu bunları nasıl dava ederim ve tazminat davası açarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen 12 yaş ve altı.
Artık şifrelerinizi değiştirin ve bir daha kuzeninize vermeyin.
Biriktirsin kendisi alsın. Bir oyuna 100TL vermek kolay değil.

Dostum zaten CS:GO skin sitelerinin yarısından fazlası scam gabe bu yüzden şifrelerinizi hiçbir siteyle paylaşmayınız diyor ama illa skin için paylaşıyorlar sonra böyle olaylar oluyor :d.

Dostum zaten CS:GO skin sitelerinin yarısından fazlası scam gabe bu yüzden şifrelerinizi hiçbir siteyle paylaşmayınız diyor ama illa skin için paylaşıyorlar sonra böyle olaylar oluyor :d.
Cidden skin alanlar neden alıyor merak ediyorum.
Yok elindeki silah pembe gözükse ne olacak.
Ve bunu değiştirmek için neden o kadar para yatıracaksın.
Bence sadece I am Rich uygulaması almaya benziyor.
Seveni vardır bilemem parası olan almak isterse alsın ama ben olsam oyuna yatırım yapmam.

Muhtemelen 12 yaş ve altı.
Artık şifrelerinizi değiştirin ve bir daha kuzeninize vermeyin.
Biriktirsin kendisi alsın. Bir oyuna 100TL vermek kolay değil.

Aynen maalesef. Kaç kere söyledim kafana göre iş yapma bir şey olunca bana söylüyor ben uğraşıyorum vallahi ya.
Bence sadece I am Rich uygulaması almaya benziyor.
Seveni vardır bilemem parası olan almak isterse alsın ama ben olsam oyuna yatırım yapmam.

Onu bende anlamış değilim. Asla alan biriside değilim normalde hatta bana aptallık gibi geliyor. 5 liralık skin için 200 300 liralık hesaptan oldu çocuk zaten

Bence sadece ı am rich uygulaması almaya benziyor.

CS:GO'yu 5 sene skinsiz oynadım bir şey kaybetmedim bu New'ler neden skin skin diye ağlıyor anlamadım.
Aynen maalesef. Kaç kere söyledim kafana göre iş yapma bir şey olunca bana söylüyor ben uğraşıyorum vallahi ya.

Onu bende anlamış değilim. Asla alan biriside değilim normalde hatta bana aptallık gibi geliyor. 5 liralık skin için 200 300 liralık hesaptan oldu çocuk zaten.

Dostum Steam hesabının linkini atar mısın bir bakayım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı