Steam hesabımın e-posta ve telefon numarası değiştirildi

@SanalAzrail uygulamalarda (Instagram vb.) desteğe yolladığınız yardım talepleri kritik durumlar hariç uğraşamıyoruz yazılıp geri gönderiliyor, deneseydiniz görürdünüz. Yaptığınız tek şey kendi mesajınızı üstün çıkartarak yorumlarda kavga havası oluşturmak. Ben bu tartışmayı uzatırsam sizin de benim de sonum iyi olmaz, o yüzden susacağım. Umarım ki bir gün Sosyal'in bilgi yarışması değil, yardımlaşma platformu olduğunu anlayabilecek düzeye ulaşırsınız.
Kendi söylediklerin çelişiyor, yardımlaşma platformu diyorsun ancak konu sahibine yardım etmek yerine git bir bardak soğuk su iç diyorsun. Bu nasıl bir yardım etme şeklidir? Ben ve benim gibi daha önce hesabını çaldırıp geri almayı tecrübe etmiş bir iki kişi yazmasa belki sizin yüzünüzden hesabını geri alamayacak. Kaş yapayım derken göz çıkartacaksın. Hem tutturmussun bir türkü, sürekli söylüyorsun yok covid-19 yok kritik durum. Desteğe mesaj atsın şansını denesin adam. Sosyal medya gerçekten garip bir yer aldı, 2 yıllık technopat üyeliği olan, 5 yıllık 8 yıllık steam hesabı olan bilirkişi oluyor :D
 
Bilip bilmeden konuşmayın, hesabımın şifresini ve e-mail hesabını unuttum, Steam ile iletişime geçtim, kredi kartı bilgilerimi verdim, sonra hesabıma tekrar ulaştım, en değersiz hesap bile kredi kartını biliyorsa hesabına ulaşabiliyor, 2 kez deneyimledim, koskoca Steam şirketinden bahsediyoruz, mahalle esnafından değil, Steam güvenlik konusunda mukemmeldir.

Hesabınızın kredi kartı bilgilerini Steam e verin, e-posta ve Steam hesabınızın şifresini unuttuğunuzi söyleyin, ikisini de yenilemek istediğini söyleyin, onlar yardımcı olurlar, eski e-posta hesabınızı vs her şeyi anlatın onlara yardımcı olacaklardır.
Benim 0 TL değerinde ama 5000 saatimi verdiğim hesap çalındı ve Steam Destek umursamadı.
Yalan yanlış bilgi vermeyin diyorsunuz bir de.
Sizin gibi insanlardan bıktım.
 
O h
Benim 0 TL değerinde ama 5000 saatimi verdiğim hesap çalındı ve Steam Destek umursamadı.
Yalan yanlış bilgi vermeyin diyorsunuz bir de.
Sizin gibi insanlardan bıktım.
O halde benle neden ilgilendiler? Para yatırdım diye mi hayır, alakası yok parayla, sizden her türlü gerekli bilgileri istemişlerdir, verdiyseniz onlarda gereğini yapmışlardır, siz benden bıktıysanız ne yapayım? Her önemsiz insanı kafaya taksaydım, halim daha berbat olurdu, o yüzden bir daha görüşmemek dileğimle!
 
Steam destek kısmına ticket atabilirsin. Benzer durumu yaşadım. Ertesi günün sabahı geri dönüşü yaptılar ve aldım hesabımı. Aldıysan bir oyunun CD Key'i, dekont, steam üzerinden alışveriş yaptığın bir kredi kartının bilgisini verirsen yüksek ihtimalle alabilirsin hesabı fakat envanter konusunda steam yardımcı olmuyor maalesef. Benim hesabımı alan hırsız ellememiş envanteri. Sadece yoldaş oynamış o da nova elite idi keleş yapmış sağ olsun :)
Konuyu hortlatmaya geldim hocam oynayan kişiye hırsız demeyin bence çoğu firma başkalarının steam hesabını çalıp cüzi miktara eposta değiştirilebilir diye satıyorlar.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı