Satılık Steam Hesap Değeri

Xaetron

Kilopat
Daha fazla  
.

Son düzenleme:
Düşünceniz için teşekkürler.

Oyunları iyi toplamışsın. Bana bu hesabı 10 liraya satsan almam. İşe yarayan oyunlar CS:GO, NFS ve Rocket League. İnsanlar diğer oyunlarla o kadar ilgilenmiyorlar. Madem bu kadar oyunu aldın oynadın niye satma ihtiyacı duyuyorsun? Madem satacaktın, ki satınca teknik olarak ücretsiz oynamış oluyorsun niye korsan oynamadın?

Ben sadece fikrinizi danışmak istedim ve başlığa da steam hesap değeri yazdım ancak önek zorunlu olduğu için satılık ibaresini koymak zorunda kaldım. Düşünceniz için yeniden teşekkürler. İyi toplamışsınız derken ben oyunları alıp oynayıp koleksiyon kartları düşüren bir insanım. Onun için o kadar düşük oyun var.

Hesaptaki oyunları almak için 512 TL harcamışsın. Normalde yarı fiyatına satman uygun olur ama VAC ban yemişsin ve oynanmayacak çok oyun var. Dediğin gibi yaklaşık 200 TL ye satabilirsin.

Hesaptaki oyunları almak için 512 TL harcamışsın. Normalde yarı fiyatına satman uygun olur ama VAC ban yemişsin ve oynanmayacak çok oyun var. Dediğin gibi yaklaşık 200 TL ye satabilirsin.
Bende dediğiniz gibi düşündüm harcadığım paranın yarısı 256 TL yapıyor ve VAC banlı bir hesap. 200 TL bana da mantıklı geldi ve şuan hala 200'e yakın oyun kartlarını düşüremedim tanesinin 15 kuruşu olduğunu düşünürsek 30 TL'lik kart var içinde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı