Farklı düşünüyor olabiliriz ama ben bir fark göremiyorum. Oyuna para ödemiyorsun kaçak yollarla oynamış oluyorsun. Far Cry Primal ilk çıktığında yüzlerce çalııntı hesap dağıtılmıştı offline modda bir hesabı birkaç kişi oynuyordu, çalınan veya satın alınan hesaplar birçok sitede çok düşük fiyatlara satılıyor, bu siteleri kullanan insanlar oyunda emeği geçen insanlara tek bir kuruş bile kazandırmıyor. Crackli oynamakla bu hesaplarla oynamanın tek farkı anlık oyuncu sayısı kazandırman. Yine insanların emeğini hiçe saymış ve oyunu satın almış insanların hakkına girmiş oluyorsun. Hepsini geçelim korsan oynamayı tercih ettin, insanların emeğini ve hakkını hiçe saydın diyelim, forumlarda dolandırılmış insanların yüzlerce başlığını görüyoruz. Birkaç gün kullandıktan sonra hesap kapanıyor veya sahibine geri gidiyor alan kişi de parasını çöpe atmış oluyor. Buradan site önerisi yapan insanlar da bu dolandırıcılara destek vermiş oluyor bana göre. Yine de herkesin fikri farklı olabilir ben böyle bakıyorum bu olaya.