Steam hesaplarınıza ve API keyinize dikkat edin

emirhannk

Hectopat
Makaleler
4
Az önce arkadaşımın hesabının ismi ve hakkında kısmı değiştirildi.

1699126829237.png

Böyle yapıldı, o da korkuyla envanterini direk bana atmış ve API key ile adamın hesabına gitmiş. 6-7K dolandırıldı arkadaşım ve bana demiştiki buna nasıl kanıyonuz, ben yaşamıştım, bana gülmüştü ben yemem öyle şeyler diye. Diyceğim şu ki: Herkes dikkatli olsun. Her siteye girmesin, API keyinizi temizleyin.

API key kontrol: https://steamcommunity.com/dev/apikey

Tam olarak nerelere API key vermiş onu biliyor musun? Merak ettim ben de. Bu skin, bıçak, kasa sitelerinden birisi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mobilden onay verirken dikkatli olmak gerekiyor. Onun dışında hiçbir şey olmaz.

VAC yedim sanmış belki kurtarrırım ayağıyla göndermiş ve bana doğru göndermiş sadece API key ile kendine çekmiş.

Tam olarak nerelere API key vermiş onu biliyor musun? Merak ettim ben de. Bu skin, bıçak, kasa sitelerinden birisi mi?

Kendide bilmiyor maalesef.

Ben ByNoGame dışında hiçbir siteye girmiyorum, çünkü hadi diyelim X sitesi çalmıyor X sitesinin açığıyla bir şeyler yapıyorlar.

Az önce arkadaşımın hesabının ismi ve hakkında kısmı değiştirildi.

Eki Görüntüle 2003086

Böyle yapıldı, o da korkuyla envanterini direk bana atmış ve API key ile adamın hesabına gitmiş. 6-7k dolandırıldı arkadaşım ve bana demiştiki buna nasıl kanıyonuz, ben yaşamıştım, bana gülmüştü ben yemem öyle şeyler diye. Diyceğim şu ki: Herkes dikkatli olsun. Her siteye girmesin, API keyinizi temizleyin.

API key kontrol: https://steamcommunity.com/dev/apikey

Hocam bu sayfaya atıyor. Nasıl API temizliyorum?

Bununla ilgili kücük bir makale yazmistim. Ara ara öne cikariyorum. Bilmeyenler görsün diye.
Kücük bir dikkatsizlikle tüm her seyini kaybediyorsun..

Geçmiş olsun. Her bağlantıya da tıklamamak gerek. Son zamanlarda bu tarz olaylar da çoğaldı. Herkesten gelen bağlantıya da tıklamayın, sonra bir bakmışsınız ki sizin hesabınızda çalınmış ve milleti sizin üzerinizden dolandırmaya çalışıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı