Steam API dolandırıcılığı

@reptile hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ben de hesabıma birilerinin erişip Steam eşyalarımı düşük fiyattan satıp kendi envanterlerini geçirmelerinden korkuyorum. Bu verdiğiniz adımların haricin de uygulamam gereken bir şey var mıdır?

Konudaki işlemleri uyguladıysanız yeterli. Bunlar haricinde bir şey yapmanız gerekmiyor. Hesap bilgilerinizi güvende tutmak dışında :)

Teşekkürler cevapladığınız için iyi günler.

@reptile hocam daha 30 dakika önce API keyi kontrol ettiğim de alan boştu lakin şu an gene tıkladığım da local host adında yeniden key oluşturulmuş. Nedir bu?

Son düzenleme:
Iptal edebiliyorsaniz iptal edip tekrar kontrol edin bakalim. Kart düsürme uygulamasi falan kullaniyor musunuz?

Hocam API key alanı şu an böyle gözüküyor;

1685476628296.png

Ama az önce alan adı local host olarak açılmıştı ve iptal ettim. Hesabıma giriş yapılan bütün cihazları kaldırdım, şifre değiştirdim nasıl hala hesabımın API keyie erişip alan adı ekleyebiliyorlar?

Başkası tarafından oluşturulup oluşturulmadığından emin değilim açıkçası. Normalde localhost cihazın kendisi olması lazım. Local yani yerel host.

Ben oluşturmadığım halde oluşmuşsa bence bir başkasının yapmış olması lazım. Neden kendi kendine tekrardan oluştursun ki?

Neden kendi kendine tekrardan oluştursun ki?

Hiçbir fikrim yok açıkçası. Yukarıda sormuştum fakat görmediniz sanırım. Kart düşürme programları kullanıyor musunuz? Belki bununla alakalıdır. Emin değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı