Steam hesaptan hesaba para gönderme

Revntron

Hectopat
Arkadaşlar merhabalar. Benim yan hesabımda 15 TL mevcut. Bunu ana hesabıma aktarmak istiyorum ama nasıl yapabilirim? ByNoGame sistemi dışında gift olarak para atabiliyormuşuz ama istediğimiz miktar atabiliyor muyuz? Mesela 5 TL Steam cüzdan kodu alıp 20 TL'ye tamamlamaya çalışsam 5 TL'ye cüzdan kodu satılıyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam uygulamasından hediye para kartı atılıyordu arkadaşlara. Bana attı birisi.
Atılır hocam fakat minimum 10tl atarsınız ve sonrasında 20 tl ikisinden birini seçip hediye cüzdan kartı olarak yollayabilirsiniz.

Steam üzerinden bakiyen ile farklı bir hesaba oyun veya bakiye gift kart hediye ederek bir nevi takas yapabilirsin ancak steam ticareti önlemek adına katı kuralları mevcut. Yeni eklediğin bir hesana aktarmaya çalışırsan hesabın 72 saatliğine bloke edilir.

Arkadaşlar merhabalar. Benim yan hesabımda 15 TL mevcut. Bunu ana hesabıma aktarmak istiyorum ama nasıl yapabilirim? ByNoGame sistemi dışında gift olarak para atabiliyormuşuz ama istediğimiz miktar atabiliyor muyuz? Mesela 5 TL Steam cüzdan kodu alıp 20 TL'ye tamamlamaya çalışsam 5 TL'ye cüzdan kodu satılıyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Steam Topluluk Pazarından değerince bir ürün alın. Yan hesabınıza karşılıksız takas yani hediye gönderin bu skini. Oyununa göre mesela Steam %10 kesiyor + Cs Go skini ise %5 te Cs Go kesiyor. Ürünü yaklaşık %15 kesinti ile satabiliyorsunuz.

Steam Topluluk Pazarından değerince bir ürün alın. Yan hesabınıza karşılıksız takas yani hediye gönderin bu skini. Oyununa göre mesela Steam %10 kesiyor + Cs Go skini ise %5 te Cs Go kesiyor. Ürünü yaklaşık %15 kesinti ile satabiliyorsunuz.
O hesabım cs go banlı olduğu için boş hesap içinde oyunda yok ama 15 TL yüklemiştim çok önceden bir 5 tl daha yükleyip 20 tl gift alıp yollardım ama tam 15 te kalmış bir 5 TL daha nasıl ekliyebilirim acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı