Steam hızlı level kasma

Ucuz koleksiyon kartlarını satın alıp işleyebilirsiniz. Bu siteden en ucuz koleksiyon kartlarını görebiliyorsunuz. Para birimini TRY yapıp Set Price'ı ucuzdan pahalıya sıralayın. Şu anda en ucuz kart seti (2,93₺) Concurrency isimli bir oyuna ait. 1 kart seti genelde 100 exp puanı veriyor. Tabi seviyeniz arttıkça ihityacınız olan exp puanı ve maliyet artacaktır.

2.93₺ diye önerdiği setin kart fiyatları:

1643775347610.png

Direk alım yapılmadan önce iyice bakılıp alınmalı. Fiyat konusunda istismar eden çok fazla kişi var.

Ucuz koleksiyon kartlarını satın alıp işleyebilirsiniz. Bu siteden en ucuz koleksiyon kartlarını görebiliyorsunuz. Para birimini try yapıp set Price'ı ucuzdan pahalıya sıralayın. Şu anda en ucuz kart seti (2, 93₺) concurrency isimli bir oyuna ait. 1 kart seti genelde 100 exp puanı veriyor. Tabii seviyeniz arttıkça ihityacınız olan exp puanı ve maliyet artacaktır.

En çok kart ve fiyatı ucuz olan aşağıdaki var.
Bacteria156.53 TL0.40 TL33.3%2.80 TLMar 21st, 2016

Concurrency52.93 TL0.53 TL0.0%1.33 TLMay 17th, 2017
Save 50% on Concurrency on Steam

Rabbit Island52.93 TL0.53 TL0.0%1.33 TLJul 20th, 2016
Counter-Strike: Global Offensive52.93 TL0.53 TL0.0%1.33 TLMay 15th, 2013

Ayrıca bunlar 5 kartı 2.93 TL. Benim gönderdiğim galiba ucuz. Alttaki 3 tanesi 8, 79TL ediyor. Ama oyun başına mı level daha hızlı kasılır yoksa kart sayısına göre mi bilmiyorum.
Niye bu şekil çıktı anlamadım yahu.

Son düzenleme:
Level botlar var arkadaş olarak ekliyorsun kaç level istiyorsan yazıyorsun onlarda sana fiyatını söylüyor,ödüyorsun rozetleri işliyorsun istediğin seviyeye geliyorsun.

Ben buradaki oyunlardan birini satın alıp Idle Master açıp pahalı kartları düşürüp kâr elde edebilir miyim?
O konuda bilgim yok.
Direk alım yapılmadan önce iyice bakılıp alınmalı. Fiyat konusunda istismar eden çok fazla kişi var.
Tabii ki. Setteki kartların fiyatı önceden mutlaka kontrol edilmeli. Sonuçta fiyatlar bu sitede ne kadar güncel bilmiyoruz. Ek olarak fiyatlar satıcılardan dolayı anlık olarak değişkenlik gösterebiliyor. Grey rabbit isimli koleksiyon kartı siz baktığınızda 14₺ iken şu an 8₺ olarak pazarda satılıyor mesela.
En çok kart ve fiyatı ucuz olan aşağıdaki var.
Ama oyun başına mı level daha hızlı kasılır yoksa kart sayısına göre mi bilmiyorum.
Setteki kart sayısı önemsiz, önemli olan setteki kartların toplam fiyatının olabildiğince ucuz olması. Set tamamlanınca 100 exp kazanıyoruz zaten. 100'den fazla veren varsa işler değişir tabi.

Tabii ki. Setteki kartların fiyatı önceden mutlaka kontrol edilmeli. Sonuçta fiyatlar bu sitede ne kadar güncel bilmiyoruz. Ek olarak fiyatlar satıcılardan dolayı anlık olarak değişkenlik gösterebiliyor. Grey rabbit isimli koleksiyon kartı siz baktığınızda 14₺ iken şu an 8₺ olarak pazarda satılıyor mesela.
Ben bunu level kasmak yerine para kasma olarak değerlendirdim. Denilen oyun 1.8₺ olduğu için direkt satın alıp kart kastım. Şu an ondan 7-8 lira gibi bir kazanç sağladım. En azında level yerine para kasmak daha iyidir.

Ben bunu level kasmak yerine para kasma olarak değerlendirdim. Denilen oyun 1.8₺ olduğu için direkt satın alıp kart kastım. Şu an ondan 7-8 lira gibi bir kazanç sağladım. En azında level yerine para kasmak daha iyidir.
Şimdi anladım demek istediğinizi. Gayet mantıklı bir hareket olmuş. Bol kazançlar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı