Bence de riski vardır. Dosyalara direkt müdahale yok anladığım kadarıyla ama bunun gibi dışarıdan bir müdahale ile hesabınızı riske atmış olursunuz, bana kalırsa VAC kapsamına girebilir.Arkadaşım Hour Booster yüzünden VAC yedi, risk var yani![]()
Bence de riski vardır. Dosyalara direkt müdahale yok anladığım kadarıyla ama bunun gibi dışarıdan bir müdahale ile hesabınızı riske atmış olursunuz, bana kalırsa VAC kapsamına girebilir.Arkadaşım Hour Booster yüzünden VAC yedi, risk var yani![]()
Basarilim ilerlemesini oyunlarda bazi görev ve bölümlere erisek yapabiliyorduk sanirim. Basarilari oynamadan elde etmek ban tehlikesi yaratir zira arkadasimizin paylastigi SS'de basarilar %100 cogu oyunda bu böyle eminim (Steam profilini güzellestirmek icin yapilan cevrimdisi oyunlarin basarimlari haric mesela ZUP serisi falan)![]()
Arkadaşım Hour Booster yüzünden VAC yedi, risk var yani![]()
VAC Tehlikesi olmadığı kararına nasıl vardınız? Çünkü siz yemediniz değil mi? Aynen öyle sizin başınıza gelmediyse kesin yoktur...
Hayır, Steam üzerinden bir oyun açmaya çalıştığınız zaman "... oyunu başka istemci de çalışıyor devam ederseniz istemci üzerindeki oturumunuz sonlanacaktır." diye uyarı verir. Oturumu sonlandır dediğin zaman oyuna girebilirsin fakat aniden oyundan düşme ihtimalin var o yüzden botu oyuna girmeden önce kapatmalısın.VAC tehlikesi yok ise, CS:GO oynarken arkada çalıştırabilir misin?
Sınavları çalışacağım için oyunlara biraz ara verdim o sırada fazla oynamadığım oyunları saat kasıyorum.Gereksiz ego kasmak. Dışardaki insanlara göre hayatınıza ne zaman yön vermeyi bırakıpta sadece kendi zevkiniz için yaşamaya başlayacaksınız acaba ? İşiniz gücünüz gösteriş.
Uygulama idle master tarzında çalışıyor. Siz kullanıcı adınızı ve şifrenizi girdiğiniz zaman uygulama direk Steam üzerinden siz oynuyormuşsunuz gibi davranıyorBence de riski vardır. Dosyalara direkt müdahale yok anladığım kadarıyla ama bunun gibi dışarıdan bir müdahale ile hesabınızı riske atmış olursunuz, bana kalırsa VAC kapsamına girebilir.
Siz kullanıcı adınızı ve şifrenizi girdiğiniz zaman uygulama direkt Steam üzerinden siz oynuyormuşsunuz gibi davranıyor.
Bu tür uygulamalara Steam hesabımızı emanet etmek ne kadar doğru?
Ne sebepten vac yediğini valve açıklamaz belkide başka bir şeyden yemiştir ?Arkadaşım Hour Booster yüzünden VAC yedi, risk var yani![]()
İdle değil kart düşürme programı yüzünden yemiştir.Arkadaşım Hour Booster yüzünden VAC yedi, risk var yani![]()
?Para veriyorsunuz ve hesabınız çalınıyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.