Steam Hour Boost

Basarilim ilerlemesini oyunlarda bazi görev ve bölümlere erisek yapabiliyorduk sanirim. Basarilari oynamadan elde etmek ban tehlikesi yaratir zira arkadasimizin paylastigi SS'de basarilar %100 cogu oyunda bu böyle eminim (Steam profilini güzellestirmek icin yapilan cevrimdisi oyunlarin basarimlari haric mesela ZUP serisi falan) :)

VAC korumalı sunuculara bağlıyken kullanırsan yasaklama tehlikesi var, orası doğru. Onun dışında mümkün değil. Kaldı ki başarım programlarını Valve pek önemsemiyor.

Ben bundan 4 sene önce bug'da kalmış bir iki başarım için kullanmıştım SAM denen yazılımı.

Genelde hile ile açanlara geliştiriciler ceza veriyor, aynı Payday 2'de olduğu gibi.

Ama benim mesajım saat kasma üzerineydi. Bu tür yazılımları kastetmemiştim.

Arkadaşım Hour Booster yüzünden VAC yedi, risk var yani :)

Onun yüzünden olduğunu nereden biliyorsunuz ki? VAC yasağı alabilmeniz için önce yazılımın oyunun kilit dosyalarına yani .exe ve DLL'lere müdahale etmesi gerekir. Bu yeterli mi? Hayır. Tespit edilebilmesi için o oyunda VAC korumalı bir sunucuya girmesi lazım.

Arkadaşın bahsettiği yazılımın işleyişi farklı.

VAC Tehlikesi olmadığı kararına nasıl vardınız? Çünkü siz yemediniz değil mi? Aynen öyle sizin başınıza gelmediyse kesin yoktur...

Bu soruyu cevaplamak için şunları bilmek lazım. Kullandığın yazılım direkt olarak .exe ve DLL dosyalarına müdahale ediyor mu? Kullanırken VAC korumalı sunuculara girmen gerekiyor mu? İkisini de yapmıyorsa yasaklama alma ihtimalin bulunmuyor.

Skin Changer mesela %100 VAC sebebidir, çünkü hem oyun dosyalarında değişiklik yapıyor, hem de kullanmak için sunucuya bağlanıyorsun. Kaldı ki yasaklı bir yazılımın tespit edilebilmesi için VAC korumalı bir sunucuya bağlanmanız şart. Öyle herkesin dediği gibi bu sistem bilgisayarın tümünde rastgele hile taraması yapmaz.

Bu tür yazılımlar Valve için bir önem taşımıyor. İleride kara listeye alınırsa anca o zaman VAC tehlikesi olur.

Son düzenleme:
VAC tehlikesi yok ise, CS:GO oynarken arkada çalıştırabilir misin?
Hayır, Steam üzerinden bir oyun açmaya çalıştığınız zaman "... oyunu başka istemci de çalışıyor devam ederseniz istemci üzerindeki oturumunuz sonlanacaktır." diye uyarı verir. Oturumu sonlandır dediğin zaman oyuna girebilirsin fakat aniden oyundan düşme ihtimalin var o yüzden botu oyuna girmeden önce kapatmalısın.
Gereksiz ego kasmak. Dışardaki insanlara göre hayatınıza ne zaman yön vermeyi bırakıpta sadece kendi zevkiniz için yaşamaya başlayacaksınız acaba ? İşiniz gücünüz gösteriş.
Sınavları çalışacağım için oyunlara biraz ara verdim o sırada fazla oynamadığım oyunları saat kasıyorum.
Bence de riski vardır. Dosyalara direkt müdahale yok anladığım kadarıyla ama bunun gibi dışarıdan bir müdahale ile hesabınızı riske atmış olursunuz, bana kalırsa VAC kapsamına girebilir.
Uygulama idle master tarzında çalışıyor. Siz kullanıcı adınızı ve şifrenizi girdiğiniz zaman uygulama direk Steam üzerinden siz oynuyormuşsunuz gibi davranıyor

Bu tür uygulamalara Steam hesabımızı emanet etmek ne kadar doğru?
368960

Bot Steam kütüphanesine direk bağlandığı için sorun yok ve bu işi para ile yapan siteler hatta jackpot siteleri bile node kütüphanesini kullanıyor
Bir kaç saat önce eklediğim yeni bot ile artık otomatik mesaj ve Steam dışı oyunlar çalışıyor
369070

Son düzenleme:
Eski konuları okurken denk geldim, başarım hilesi yapanlar için 1/1 bir program. Nede olsa bir oyunda 100 başarım kazandıysanız ve 0.01 saat oynadıysanız fazlasıyla dikkat çeker.
Arkadaşım Hour Booster yüzünden VAC yedi, risk var yani :)
İdle değil kart düşürme programı yüzünden yemiştir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı