Steam İade Etme

Geçen günlerde Witcher 3 aldım. Sistemime tamamen uyuşmadığı için pek keyif alamadım ve "83" dakika oynadım ve iade talebinde bulundum.
Oyunu 26 Mart tarihinde aldım ve 2 hafta geçmeden iade talebi oluşturdum fakat iade talebini oluşturalı neredeyse 4-5 gün olmasına rağmen bir yanıt gelmedi.
Bu durum şu sıralar herkeste böyle mi yoksa bana özel bir durum mu bunu öğrenmek istiyorum.

Uyarı: Oyunda 2 saatten fazla geçirdi iseniz yüzde %100 olarak iade kabul edilemeyecek.

1-istemediğin oyuna gel.
2-kütüphanede oyunun kendi destek yerine tıkla.
3-iade et yerine tıkla.
4-paranın hangi karta gitmesini seç
5-oyun 1 hafta içinde iade edilecek.

Destek oluşturarak ulaşamadığım için tekrar iade talebi oluşturdum bütün şartlara da uyum sağlıyorum aslında bakalım bu sefer erken yanıtlarlar belki.
Destek oluşturarak ulaşamadığım için tekrar iade talebi oluşturdum bütün şartlara da uyum sağlıyorum aslında bakalım bu sefer erken yanıtlarlar belki.
Tekrar iade talebini oluşturalı 4 saat sonra 1 gün olacak ama hala bir yanıt yok bekliyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı