YigitEmirinxtryp Centipat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #1 Steam aldığım oyunu iade etme yerine geliyorum iade ede basıyorum beklemede iadeniz var diyor ve 1 gün beklememe rağmen param gelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2021
Steam aldığım oyunu iade etme yerine geliyorum iade ede basıyorum beklemede iadeniz var diyor ve 1 gün beklememe rağmen param gelmedi.
Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #11 YigitEmirinxtryp dedi: Steam aldığım oyunu iade etme yerine geliyorum iade ede basıyorum beklemede iadeniz var diyor ve 1 gün beklememe rağmen param gelmedi. Genişletmek için tıkla... İade ettiğin oyun 2 saati geçti mi? 14 Gün sonra mı iade etmeye çalıştın? Bir hafta içerisinde 3 iadeyi geçtin mi? Artı 0 Eksi
YigitEmirinxtryp dedi: Steam aldığım oyunu iade etme yerine geliyorum iade ede basıyorum beklemede iadeniz var diyor ve 1 gün beklememe rağmen param gelmedi. Genişletmek için tıkla... İade ettiğin oyun 2 saati geçti mi? 14 Gün sonra mı iade etmeye çalıştın? Bir hafta içerisinde 3 iadeyi geçtin mi?
KS KS YigitEmirinxtryp Centipat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #12 Quikied dedi: İade ettiğin oyun 2 saati geçti mi? 14 Gün sonra mı iade etmeye çalıştın? Bir hafta içerisinde 3 iadeyi geçtin mi? Genişletmek için tıkla... 11 Nisan da aldım ama iade edilebilir olarak gözüküyor. Artı 0 Eksi
Quikied dedi: İade ettiğin oyun 2 saati geçti mi? 14 Gün sonra mı iade etmeye çalıştın? Bir hafta içerisinde 3 iadeyi geçtin mi? Genişletmek için tıkla... 11 Nisan da aldım ama iade edilebilir olarak gözüküyor.
Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #13 YigitEmirinxtryp dedi: 11 Nisan da aldım ama iade edilebilir olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle edilmez. Artı 0 Eksi
YigitEmirinxtryp dedi: 11 Nisan da aldım ama iade edilebilir olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle edilmez.