M Muhammet4 Decapat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #1 Merhaba öncelikle Steam'den aldığım oyunları iade etmek istedim ama iademi alamıyorum.
Hehaje Hectopat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 233 Çözümler 3 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #2 İade parası birkaç gün için de yatıyor. İade onaylandıysa sorun yok. Artı 0 Eksi
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 4 Kasım 2023 #3 Tam olarak sorun nedir? Neden vermiyor? İadeniz onay sürecinde mi? Onaylandı fakat para gelmediğinden dolayı mı şikayetçisiniz? İade talepleriniz red mi ediliyor? Reddediliyorsa iade sistemini suistimal etmekten dolayı iade hakkınız kaldırılmış olabilir. Artı 0 Eksi
Tam olarak sorun nedir? Neden vermiyor? İadeniz onay sürecinde mi? Onaylandı fakat para gelmediğinden dolayı mı şikayetçisiniz? İade talepleriniz red mi ediliyor? Reddediliyorsa iade sistemini suistimal etmekten dolayı iade hakkınız kaldırılmış olabilir.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Kasım 2023 #4 Cüzdan bakiyenize olarak mı seçtiniz yoksa kart mı? Artı 0 Eksi
490836 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 4 Çözümler 103 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2023 #5 İade oldu da para mı gelmedi, iade mi kabul edilmedi, 50 saat oynadığın oyunu mu iade etmeye çalıştın? Hiçbir bilgi sahibi olmadan yardım edemeyiz. Artı 0 Eksi
İade oldu da para mı gelmedi, iade mi kabul edilmedi, 50 saat oynadığın oyunu mu iade etmeye çalıştın? Hiçbir bilgi sahibi olmadan yardım edemeyiz.
KS KS M Muhammet4 Decapat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #6 Hehaje dedi: İade parası birkaç gün için de yatıyor. İade onaylandıysa sorun yok. Genişletmek için tıkla... Yardım talebi kapatılmıştır yazıyordu Kaanolovski dedi: Cüzdan bakiyenize olarak mı seçtiniz yoksa kart mı? Genişletmek için tıkla... Kart. 490836 dedi: İade oldu da para mı gelmedi, iade mi kabul edilmedi, 50 saat oynadığın oyunu mu iade etmeye çalıştın? Hiçbir bilgi sahibi olmadan yardım edemeyiz. Genişletmek için tıkla... Steam'de iade edildi yazıyor fakat para gelmedi ve oyunuda hiç oynamadım bu arada bir oyun bir sürü oyun aldım Artı 0 Eksi
Hehaje dedi: İade parası birkaç gün için de yatıyor. İade onaylandıysa sorun yok. Genişletmek için tıkla... Yardım talebi kapatılmıştır yazıyordu Kaanolovski dedi: Cüzdan bakiyenize olarak mı seçtiniz yoksa kart mı? Genişletmek için tıkla... Kart. 490836 dedi: İade oldu da para mı gelmedi, iade mi kabul edilmedi, 50 saat oynadığın oyunu mu iade etmeye çalıştın? Hiçbir bilgi sahibi olmadan yardım edemeyiz. Genişletmek için tıkla... Steam'de iade edildi yazıyor fakat para gelmedi ve oyunuda hiç oynamadım bu arada bir oyun bir sürü oyun aldım
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Kasım 2023 #7 Muhammet4 dedi: Yardım talebi kapatılmıştır yazıyordu Kart. Genişletmek için tıkla... İki hafta içinde genelde yatıyor, ödeme ve siparişlerinizden kabul alıp almadığını öğrenebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Muhammet4 dedi: Yardım talebi kapatılmıştır yazıyordu Kart. Genişletmek için tıkla... İki hafta içinde genelde yatıyor, ödeme ve siparişlerinizden kabul alıp almadığını öğrenebilirsiniz.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 4 Kasım 2023 #8 Muhammet4 dedi: Steam’de iade edildi yazıyor fakat para gelmedi ve oyunuda hiç oynamadım. Genişletmek için tıkla... Bekle. İade parasını vermeyen Steam değil, banka. Artı 0 Eksi
Muhammet4 dedi: Steam’de iade edildi yazıyor fakat para gelmedi ve oyunuda hiç oynamadım. Genişletmek için tıkla... Bekle. İade parasını vermeyen Steam değil, banka.
490836 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 4 Çözümler 103 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2023 #9 Muhammet4 dedi: Steamde iade edildi yazıyor dakat oara gelmedi ve oyunuda hiç oynamadım Genişletmek için tıkla... İade işlemleri bankanıza göre 14 günü bulabiliyor hocam. 1 hafta kadar bekleyin. 1. haftanın sonunda para gelmezse bankanıza sorun. Artı 0 Eksi
Muhammet4 dedi: Steamde iade edildi yazıyor dakat oara gelmedi ve oyunuda hiç oynamadım Genişletmek için tıkla... İade işlemleri bankanıza göre 14 günü bulabiliyor hocam. 1 hafta kadar bekleyin. 1. haftanın sonunda para gelmezse bankanıza sorun.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Kasım 2023 #10 Muhammet4 dedi: Steam'de iade edildi yazıyor fakat para gelmedi ve oyunuda hiç oynamadım bu arada bir oyun bir sürü oyun aldım Genişletmek için tıkla... İki haftaya gelir hocam, problem etmeyin. Artı 0 Eksi
Muhammet4 dedi: Steam'de iade edildi yazıyor fakat para gelmedi ve oyunuda hiç oynamadım bu arada bir oyun bir sürü oyun aldım Genişletmek için tıkla... İki haftaya gelir hocam, problem etmeyin.