Steam iadeyi vermiyor

İade işlemleri bankanıza göre 14 günü bulabiliyor hocam. 1 hafta kadar bekleyin. 1. haftanın sonunda para gelmezse bankanıza sorun.
Hocam 10 11 gün oldu

İki haftaya gelir hocam, problem etmeyin.
Tamamdır hocam çok saolun

İki hafta içinde genelde yatıyor, ödeme ve siparişlerinizden kabul alıp almadığını öğrenebilirsiniz.
İade edildi yazıyor ama para yok işte bende bundan şikayetçiyim

Hocam 10 11 gün oldu

Tamamdır hocam çok saolun

İade edildi yazıyor ama para yok işte bende bundan şikayetçiyim
14. günün dolmasını bekleyin. Yine gelmezse bankaya yazın. Bazen Steam'in iade parasını göndermemesi veya bankanın parayı size aktarmaması gibi problemler oluyor.

14 gün dolduğunda bankan veya kartının desteği ile iletişime geç. Ben Tosla ile benzerini yaşadım 14 gün geçti gelmedi sonra bana yardımcı oldular para birkaç saat sonra gelmişti.

Bu arada hafta sonları iş günü olarak sayılmaz. Yani 14 günün için de hafta sonları dahil değil.

14. günün dolmasını bekleyin. Yine gelmezse bankaya yazın. Bazen Steam'in iade parasını göndermemesi veya bankanın parayı size aktarmaması gibi problemler oluyor.
Anlaşıldı hocam saolun
14 gün dolduğunda bankan veya kartının desteği ile iletişime geç. Ben Tosla ile benzerini yaşadım 14 gün geçti gelmedi sonra bana yardımcı oldular para birkaç saat sonra gelmişti.

Bu arada hafta sonları iş günü olarak sayılmaz. Yani 14 günün için de hafta sonları dahil değil.
peki saolun yardımınız için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı