Steam ile Social Club eşleştirme

MY UYGAR

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar Steam hesabımda GTA V var. Fakat ben oyundan perma ban yedim. Bir tane daha Social Club hesabım var ve içinde GTA 5 var. Ben ikinci Social Club hesabımla Steam hesabımı eşleştirmek istiyorum bunu yapabilir miyim? Ban yediğim hesabımı Rockstar'a ticket atarak kappatırdım ve Steam hesabımı unlink yaptım. Yanıtlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapamassınız, nedeni ise çok basit. Steamde oyuna sağ tıkladığınızda bir CDKey yazar ve bu hali hazırda kullanılmış olarak gözükür Steamde. Yani kısaca bağlanamanızın hiçbir imkanı yok, Rockstar hesabınızdaki GTA’yı Rockstar Launcher üzerinden oynamanız lazım.

Yapamassınız, nedeni ise çok basit. Steamde oyuna sağ tıkladığınızda bir CDKey yazar ve bu hali hazırda kullanılmış olarak gözükür Steamde. Yani kısaca bağlanamanızın hiçbir imkanı yok, Rockstar hesabınızdaki GTA’yı Rockstar Launcher üzerinden oynamanız lazım.
Ama oyuna ilk girdiğimde bana bir social clup hesabı soruyor ikinci hesabımı girsem yinede olmaz mı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı