Hocam ben sizi kendi çözümüme yönlendireyim bazen ondanda olabiliyor siz başlığa bakmayın. Deneyin yüksek ihtimal olur.Cümleten selamünaleyküm. Hız testi yapınca resimdeki hızı almama rağmen Steam hiç o kadar yüksek hıza çıkmıyor. Sebebi nedir acaba?
Eki Görüntüle 2438995
Eki Görüntüle 2438994
Hocam bu.1. Öncelikle Windows+R kullanarak aramayı açıyoruz.
2. Açılan bölüme ''regedit'' yazıyoruz.
3. Sonrasında bu yoldan ilerliyoruz.>HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings
4.Açılan bölmede ''ProxySettingsPerUser'' yani 3. dosyaya 2 sol tık yaparak açıyoruz.
5.Açılan bölmede ''Değer verisi'' sizde 0 olacaktır. Bunu 1 yapıyoruz.
6. İşlem bitti güle güle kullanın.
Not: Bilgisayarı her kapatıp açtığınızda bozulabilir zaten regeditte hep açık oluyor bu siz değiştirmezseniz oradan girip 1 yapabilirsiniz.
Tüm yanıtlar için teşekkür ederim.
Bende 3.dediğiniz yok, nereden ulaşabilirim ?Çözüme ulaştınızmı?
Konu üzerinden biraz geçmiş ama tecrübemi paylaşmak istiyorum TurkNet 1000 Mbps kullanıyorum aynı şekilde Speedtest'lerde yüksek oran alırken Steam indirmeleri çok yavaştı 450 500 Mbps'i geçmiyordu modem arayüzüme girdikten sonra 1480 olan mtu değerini 1492 yaptım şu an bire bir hız alıyorum. Sorunum çözüldü. Denemenizi tavsiye ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.