Steam indirme hızı problemi

ArAs054

Decapat
Merhabalar.

Normal'de 12 Mbps indirme hızı alıyorum ama Steam'da 1.1Mbps'de sabit kalıyor, bant hızı limitsiz gösteriyor Steam. Bu problemi nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Speedtest sonucu 12 Mbps alıyorsanız saniyede 1 Mb indirme yapmanız normal.
12 Mbps saniyede 12 Mb indirmek anlamına gelmiyor. Ayrıca Steam pandemiden dolayı indirme hızlarını bir nebze düşürmek durumunda kaldı. İnternet trafiği şu sıralar çok yoğun.

44444.jpg

666666666666.jpg

Resimlerle anlatmaya çalıştım farkı normal indirme hızınız.

Mutlaka deneyeceğim, eğer ki olursa çok büyük yardım etmiş olursunuz. Sonuç 12 Mbps mi çıkacak merak ediyorum. Bakalım ne olucak.
Burada ilk yapılan işlem indirme işlemini hızlandırabilir ama ikinci işlem sadece birimi değiştirir bilginiz olsun, MB/sn yerine Mb/sn (Mbps) olarak göreceksiniz. Süre olarak ikinci işlem indirmede bir fark yaratmayacak yani. Sadece diğer birime kıyaslamada yardımcı olabiliyor. O konuda bilgilendirmek istedim.

İndirme hızınız ilk baştaki gösterdiğiniz gibi olursa da 8,8 Mbps gibi bir hız alacaksınız. Muhtemelen 8-9,5 Mbps arasında gezinecektir. 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı