Pmagnet Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 675 Çözümler 6 10 Mart 2021 #1 Bu işlemi yaparken bilgisayarı kapatırsam indirdiğim kısım silinir mi?
Çözüm Tim 10 Mart 2021 Normal şekilde kaydedip çıkış yaptığınızda özel bir hata oluşmadığı sürece indirme olduğu şekilde devam edecektir.
Normal şekilde kaydedip çıkış yaptığınızda özel bir hata oluşmadığı sürece indirme olduğu şekilde devam edecektir.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 10 Mart 2021 #2 Normal şekilde kaydedip çıkış yaptığınızda özel bir hata oluşmadığı sürece indirme olduğu şekilde devam edecektir. Artı 2 Eksi Çözüm
Normal şekilde kaydedip çıkış yaptığınızda özel bir hata oluşmadığı sürece indirme olduğu şekilde devam edecektir.
tmwN Decapat Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 147 Çözümler 2 Yer Sandy Shores Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #3 Kendini durdurur, silinmez diye biliyorum. Artı 0 Eksi
OksijenTR Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #4 Bir şey olmaz. Sonradan devam edebiliyorsun yarım kaldığın yerden. Artı 0 Eksi
2 256519 Kilopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 23 10 Mart 2021 #5 İndirmeyi duraklatıp bilgisayarı kapatırsan kaldığı yerden devam eder. Artı 0 Eksi
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 10 Mart 2021 #6 Silinmez, sadece durdurur. Kapalıyken devam etmesini istiyorsanız uyku moduna alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 10 Mart 2021 #7 slayerdutch dedi: Silinmez, sadece durdurur. Kapalıyken devam etmesini istiyorsanız uyku moduna alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cidden öyle bir şey var mı? Artı 0 Eksi
slayerdutch dedi: Silinmez, sadece durdurur. Kapalıyken devam etmesini istiyorsanız uyku moduna alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Cidden öyle bir şey var mı?
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 10 Mart 2021 #8 Graiden dedi: Cidden öyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Cidden de var. Ben Battlefield 1'i indirirken uyku moduna alıp uyumuştum. Sabah kalktığımda inmişti. Artı 0 Eksi
Graiden dedi: Cidden öyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Cidden de var. Ben Battlefield 1'i indirirken uyku moduna alıp uyumuştum. Sabah kalktığımda inmişti.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 10 Mart 2021 #9 slayerdutch dedi: Cidden de var. Ben Battlefield 1'i indirirken uyku moduna alıp uyumuştum. Sabah kalktığımda inmişti. Genişletmek için tıkla... Deneyip sonucu buraya yazarım. Elektrik çok tüketir mi? Artı 0 Eksi
slayerdutch dedi: Cidden de var. Ben Battlefield 1'i indirirken uyku moduna alıp uyumuştum. Sabah kalktığımda inmişti. Genişletmek için tıkla... Deneyip sonucu buraya yazarım. Elektrik çok tüketir mi?
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 10 Mart 2021 #10 Graiden dedi: Deneyip sonucu buraya yazarım. Elektrik çok tüketir mi? Genişletmek için tıkla... Onu bilemem. Çok tüketmez diye düşünüyorum. Zaten açıklamasında "Çok az güç kullanır." diyor. Bir dene. Zararı olmaz. O taktikle bir sürü oyun indirdim. Artı 0 Eksi
Graiden dedi: Deneyip sonucu buraya yazarım. Elektrik çok tüketir mi? Genişletmek için tıkla... Onu bilemem. Çok tüketmez diye düşünüyorum. Zaten açıklamasında "Çok az güç kullanır." diyor. Bir dene. Zararı olmaz. O taktikle bir sürü oyun indirdim.