Pmagnet Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 675 Çözümler 6 10 Mart 2021 #1 Bu işlemi yaparken bilgisayarı kapatırsam indirdiğim kısım silinir mi?
Çözüm Tim 10 Mart 2021 Normal şekilde kaydedip çıkış yaptığınızda özel bir hata oluşmadığı sürece indirme olduğu şekilde devam edecektir.
Normal şekilde kaydedip çıkış yaptığınızda özel bir hata oluşmadığı sürece indirme olduğu şekilde devam edecektir.
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 10 Mart 2021 #11 slayerdutch dedi: Onu bilemem. Çok tüketmez diye düşünüyorum. Zaten açıklamasında "Çok az güç kullanır." diyor. Bir dene. Zararı olmaz. O taktikle bir sürü oyun indirdim. Genişletmek için tıkla... Ekranı kapatmış olabilir misiniz? Çünkü uyku modunda indirme yapılmıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
slayerdutch dedi: Onu bilemem. Çok tüketmez diye düşünüyorum. Zaten açıklamasında "Çok az güç kullanır." diyor. Bir dene. Zararı olmaz. O taktikle bir sürü oyun indirdim. Genişletmek için tıkla... Ekranı kapatmış olabilir misiniz? Çünkü uyku modunda indirme yapılmıyor diye biliyorum.
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 10 Mart 2021 #12 Sefa70 dedi: Ekranı kapatmış olabilir misiniz? Çünkü uyku modunda indirme yapılmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yapılıyor ya yapılıyor. Dedim ya, ben o taktikle bir sürü oyun indirdim diye. Artı 0 Eksi
Sefa70 dedi: Ekranı kapatmış olabilir misiniz? Çünkü uyku modunda indirme yapılmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yapılıyor ya yapılıyor. Dedim ya, ben o taktikle bir sürü oyun indirdim diye.
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 10 Mart 2021 #13 slayerdutch dedi: Yapılıyor ya yapılıyor. Dedim ya, ben o taktikle bir sürü oyun indirdim diye. Genişletmek için tıkla... Bir denerim hocam bugün olursa yazarım. Artı 0 Eksi
slayerdutch dedi: Yapılıyor ya yapılıyor. Dedim ya, ben o taktikle bir sürü oyun indirdim diye. Genişletmek için tıkla... Bir denerim hocam bugün olursa yazarım.
KS KS Pmagnet Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 675 Çözümler 6 12 Mart 2021 #14 Sefa70 dedi: Bir denerim hocam bugün olursa yazarım. Genişletmek için tıkla... Oldu mu hocam? Artı 0 Eksi
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 12 Mart 2021 #15 Pmagnet dedi: Oldu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Deneyemedim hocam. WiFi bozuldu kablonun gelmesini bekliyorum. Artı 0 Eksi
Pmagnet dedi: Oldu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Deneyemedim hocam. WiFi bozuldu kablonun gelmesini bekliyorum.