Steam indirmeye devam ettiğimde baştan indiriyor

9544

Kilopat
Katılım
4 Haziran 2012
Mesajlar
7.004
Makaleler
46
Çözümler
5
Yer
Dark
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Batman Arkham Origin'si indiriyordum %40 falan kalmıştı sonra başka oyun indirdim Batman'ı sonra indiririm dedim az önce indirmeyi başlattığımda %0 dan başladı indirme yeri aynı değiştirmedim. Bu durum ile bir tek ben mi karşılaşıyorum? :)
 
Az önce korsanın gözünü seveyim demek zorunda kaldım. Oyunu %60 yakın indirdim. Başka oyuna girmeden indirmeyi devam ettireyim dedim. %1'i görünce şaşırdım. Şimdi betaya katılacağım. Orada nasıl olacak? Olmazsa yapacak bir şey yok.
 
Yok Steam üzerinden çıkış yap diyorum. Sonra pencere geliyor. İndirme durduruluyor gibisinden. 5sn falan sonra pencere ve Steam kapanıyor. Bu süre içerisinde hep böyle kapattım.
 
Önce indirmeyi kendin duraklat ondan sonra çıkış yap ya da başka bir şey indir bakalım düzelecek mi.
 
Steam indirme klasörünü silmedim. İsmini değiştirdim. Tekrar indirmeyi onun üzerine yaptım. Yine olmadı. :) Baştan iniyor Steam beta ile.
 
Haydaaa bende de aynı sorun oldu...
Birçok oyun yükledim ilk defa böyle oldu...
Ben Witcher 2 almıştım, malum 16 gb, 3 gündür parça parça indiriyordum, dün kaldığı yerden devam ettim %90'lara gelince kapattım şimdi açtım indirme baştan başladı :(
Normal mi? Ne yapmalı?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı