wubba lubba dub dub
Hectopat
Selam öncelikle iyi sosyaller. Ben Steam için ininal Kart alacağım ama Steam de ininal içi ödeme yok Visa BoaCompra olması gerek bunun bir çözümü var mıdır?
Hocam ininal almayın bence eskiden kullandım her ay 2 TL kesiyor Papara'ya geçin bence.
Kartınız Mastercard veya Visa olursa oradan seçeceksiniz ödeyeceksiniz, ininal kendi başına ayrı bir protokol olmadığı için orada seçenek olarak çıkmaz.
Sadece Visa seciliyken ödeme yapmayı deneyin.Selam öncelikle iyi sosyaller. Ben Steam için ininal Kart alacağım ama Steam de ininal içi ödeme yok Visa BoaCompra olması gerek bunun bir çözümü var mıdır?
Kartlar Visa ve MasterCard altyapısını kullanıyor 98%. Ödeme yapmak için bu iki şirketle anlaşmalı olduğunda ödeme alabilir. Ayrıca Papara veya ininal seçeneği çıkmaz çünkü bunlar ödeme yöntemleri değildir.Hocam iyi hoş söylüyorsunuzda. Ben bunu Steam için alacağım Papara içinde yok sanırsam Steam'de ödeme.
Hocam iyi hoş söylüyorsunuzda. Ben bunu Steam için alacağım Papara içinde yok sanırsam Steam'de ödeme.
Hocam BoaCompra ne olarak geçiyor biliyorsanız merak ettim.
Hocam BoaCompra ne olarak geçiyor biliyorsanız merak ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.