Steam internet bağlantısı yok hatası

Ben kendi çözümümü sizlere yolluyorum.

Bugün başıma geldi. Steam-Ayarlar-İndirmeler-Kütüphane Klasörleri-Klasörü Onar ve yeniden başlatılacak. Böyle çözdüm.
Bende de aynı hata vardı düzeldi sayenizde teşekkürler.

Ben ikinci aşamayı denedim işe yaradı umarım işinize yarar

indirme önbelleğini temizleyin oluyor

Bugün başıma geldi. Steam-Ayarlar-İndirmeler-Kütüphane Klasörleri-Klasörü Onar ve yeniden başlatılacak. Böyle çözdüm.
Bu yol ile çözemeyen arkadaşlar, Steam'i kapatıp yönetici olarak çalıştırsın.

Bugün başıma geldi. Steam-ayarlar-indirmeler-kütüphane klasörleri-klasörü onar ve yeniden başlatılacak. Böyle çözdüm.

Kral çok sağ ol cok yardımcı oldu kac yıl sonra.

Benim sorunuma çözüm oldu bu saçma tepkinize anlam veremedim hata sorun internette değil de Steam'de ise bunu yapmak çözüm olabilir.

Benim sorunuma çözüm oldu bu saçma tepkinize anlam veremedim hata sorun internette değil de Steam'de ise bunu yapmak çözüm olabilir.
reis bende de oldu bugün. Acaba steamle mi alakalı?

Selamlar. Bende de aynı sorun mevcut olması üzerine bu konuya intikal ettim. Bazı arkadaşların önerilerini yapmaya çalışırken "Steam-ayarlar-indirmeler-önbelleği temizle" Seçeneğine tıkladım Steam kapandı tekrar giriş yaptım ve indirme sırasında bekleyen oyun inmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…