Steam internet bağlantısı yok hatası

İyi akşamlar. Steam'de kütüphane de indirme sekmesinde güncellemeleri yapmaya çalışıyorum ama indireceğim içeriğin yanındaki indirme imgesine tıklayınca "internet bağlantısı yok" hatası alıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden vakit ayıran arkadaşlara teşekkür ederim.

Ben ikinci aşamayı denedim işe yaradı umarım işinize yarar

Yardım sayfasında nereye yönlendirdiğini söylemediniz bir de benim için işe yaradı diyorsunuz. Sizin sorununuz farklı, buradaki sorun farklı. Konu ile alakalı yazın lütfen. İnternet bağlantısının olmamasıyla sizin kütüphanenizin sıkıntılı olmasının bir alakası yok.

Benim sorunuma çözüm oldu bu saçma tepkinize anlam veremedim hata sorun internette değil de Steam'de ise bunu yapmak çözüm olabilir.

Benim sorunuma çözüm oldu bu saçma tepkinize anlam veremedim hata sorun internette değil de Steam'de ise bunu yapmak çözüm olabilir.
reis bende de oldu bugün. Acaba steamle mi alakalı?

İyi akşamlar. Steam'de kütüphane de indirme sekmesinde güncellemeleri yapmaya çalışıyorum ama indireceğim içeriğin yanındaki indirme imgesine tıklayınca "internet bağlantısı yok" hatası alıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden vakit ayıran arkadaşlara teşekkür ederim.

Selamlar. Bende de aynı sorun mevcut olması üzerine bu konuya intikal ettim. Bazı arkadaşların önerilerini yapmaya çalışırken "Steam-ayarlar-indirmeler-önbelleği temizle" Seçeneğine tıkladım Steam kapandı tekrar giriş yaptım ve indirme sırasında bekleyen oyun inmeye başladı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı