Steam kart düşürme programları güvenilir mi?

Steam Deck

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bu zamana kadar hiç kart satmadım, kart düşürme uygulaması kullanmadım. Hesabım pahalı ve eski. Bu kart düşürme uygulamaları güvenilir midir? Hesabın çalınması ve en önemlisi ban yeme riski vs var mıdır? Hangisini önerirsiniz? Bir de düşürülen kartları hızlıca satma eklentisi varmış, o da güvenilir midir acaba?

Teşekkür ederim.

Idle Master açık kaynaklı bir proje orijinal programı indirirseniz sıkıntı yaşamazsınız. Sadece VAC yada anti cheat korumalı oyunlar sıkıntı çıkarabilir.

Idle Master açık kaynaklı bir proje orijinal programı indirirseniz sıkıntı yaşamazsınız. Sadece VAC yada anti cheat korumalı oyunlar sıkıntı çıkarabilir.
Hesapta 200'e yakın oyun var. Bu oyunlardan getirisi ne kadar olur acaba? Bir de hangi oyunları kara listeye almak gerekir? Yalnızca CS:GO, DOTA ve PUBG yeterli midir?

Hesapta 200'e yakın oyun var. Bu oyunlardan getirisi ne kadar olur acaba? Bir de hangi oyunları kara listeye almak gerekir? Yalnızca CS:GO, DotA ve PUBG yeterli midir?

Hangi oyunlar sıkıntı çıkarabilir tam bilmiyorum. Evet kara listeye eklerseniz sıkıntı olmaması lazım.

Benim böyle bir rehberim var işinize yarayabilir.

Hangi oyunlar sıkıntı çıkarabilir tam bilmiyorum. Evet kara listeye eklerseniz sıkıntı olmaması lazım.

Benim böyle bir rehberim var işinize yarayabilir.

tekrar merhaba, programı kurdum fakat 200 oyun olmasına rağmen 82 çalıştıracak oyun diyor. sebebi nedir acaba?

Profilinde tıkla sağ üstten leveline tıklayıp aşağıya in yanında kalan 3 kart vs diyenlerden düşürebilirsinin.
Bu sayfada çıkan oyunlardan kart düşüyor sadece öyle mi? Teşekkür ederim.

Aynen arkadaşın dediği gibi sadece kart düşürülebilen oyunları gösteriyor.
Mesela oyunun mağaza sayfasında koleksiyon kartı görünüyor ama benim profilimdeki kartlı oyunlarda ve programda görünmüyor. Ters bir durum var mıdır?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı