Steam Key satan siteler güvenilir mi?

umutskywalker

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, birçok oyunun DurmaPlay sitesinde daha makul ücretlere Key şeklinde verildiğini görüyorum fakat en büyük soru tabii ki güvenilir mi acaba oluyor. Alışveriş yapanlar var mı bu siteden ya da alternatifi olarak kod veren sitelerden?

Merhaba, birçok oyunun DurmaPlay sitesinde daha makul ücretlere Key şeklinde verildiğini görüyorum fakat en büyük soru tabii ki güvenilir mi acaba oluyor. Alışveriş yapanlar var mı bu siteden ya da alternatifi olarak kod veren sitelerden?
DurmaPlay güvenilirdir. Herhangi bir sıkıntı yaşatmaz.

Güvenilirdir. Durmaplay’de Sıkıntı çıkmaz. Merak ettiğiniz siteleri yazarsanız direkt kullananlar çıkar. Bilgilendirilmene yardımcı olunur bence. 👍🏻

teşekkürler. fiyatlar baya bir cazip durmaplay-gamesatış tarafında
DurmaPlay' dan 4-5 alışverişim oldu. Battlefield serilerini ve bir takım oyunları oradan aldım. ilk aldığım Battlefield 3 oldu ve Steam' dan ise ETS2, ARMA 3 ve HOI4 aldım. 4 sene oldu. Tabii DurmaPlay' ın adı eskiden başkaydı. Bir problem yaşamadım. Güzel.
ben de daha bu hafta içinde arma 3 ets2 ve europa universalis 4 ü aldım steamden. şimdi total war serisi ya da almak istediğim istek listemdeki oyunlara göz atıyorum bu sitelerde

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı