Steam Kış İndirimlerinden Oyun Önerisi

Dostum sistemini tam olarak belirtebilir misin? Daha iyi öneriler yapabilirim. Açık dünya aksiyon olarak Far Cry 3 şiddetle tavsiye ederim çok iyi oyundur, şuan standart sürümü 13 TL, Far Cry 4'de öneririm ama sistemini bilmediğim için net bir şey söyleyemiyorum.
 
Sisteminizi bilmiyorum. Bu yüzden düşük sistem isteyen ve güçlü sistem isteyen oyunların olduğu bir sıralama yapacağım.

İlk oyun benim bu güne kadar oynadığım en iyi RPG oyunu olabilir.


5,40 TL.

Herifler ölü fiyattan satıyor oyunu, grafiklerine aldanmadan girişin bu oyuna, içerisinde aksiyon var fakat siz isterseniz. Baktınız kafanız çok ağırdı aksiyondan. Gidin herkesle insan gibi konuşmayı deneyin, baktınız olmadı çekin silahı başlatın çatışmayı. Açık dünyası gayet iyi keşif edilecek tonla şey var. Oyunu bayağı sömürmüştüm, 5 liraya alınabilecek en iyi oyunlardan kendisi.


4,65 TL.

Benim gözümde Witcher serisinin en iyi oyunu, bu oyundada yapılacak çok şey var. Ama bence bir Fallout New Vegas kadar değil. Bu oyunda hikayeye odaklanın, kararlarınızı düzgün vermeye çalışın. Önünüze gelen her diyalogu geçiştirmeyin. Ben ilk oynayışımda öyle oynadım ve oyunun yarısında. "ee ne oldu şimdi anlamadım?" diye kalmıştım, ardından New Game yapıp Full odaklanmıştım. O zaman anlıyorsunuz hikayeyi.


6,00 TL.

O kadar derin bir açık dünyası yok ama bir açık dünyası var, açık dünyada bir sürü aksiyon dolu görev var, onları alıp yapabilirsiniz hepsi çok eğlenceli emin olun. Bu oyunu ciddiye almayın, çünkü oyun bile kendini ciddiye almıyor. Ama içerisinde aksiyon, ve açık dünya var. Aksiyonu bol bir oyun durmadan aksiyona gireceksiniz bu oyunda.


2,29 TL.

Bu fiyat bu oyuna çok az! Gördüğümde bayağı şaşırdım. Bu fiyat ne böyle? Herifler oyunu bayağı öldürmüş fiyat konusunda. Kesinlikle alın, kendisini az çok ciddiye alan bir hikayesi var, ayrıca açık dünyasındada kanca yeteneğinizle oradan oraya uçarak bayağı eğlenebilirsiniz. Kesinlikle kaçmaz bu fırsat. Ayrıca bence Just Cause serisinin en iyi oyunuda bu oyun. Ayrıca sunucuları hala açık mı bilmiyorum ama oyunu bitirdikten sonra multiplayer modundada bayağı eğlenebilirsiniz.


6,75 TL.

Gene bir Just Cause oyunu. Bu oyunuda kesinlikle öneriyorum, ben en son bu oyunu 2 yıl önce oynadım. Ve tek hatırladığım şey kanca ile düşmanları tutup direklere asıp sallandırmaktı. Gerçekten aşırı keyif alıyordum, işte düşmanı tutup bir arabaya yapıştırıyordum ve araba ilerlerken arkadan oda gidiyordu. Bayağı işkence yapıyordum düşmanlara. Açık dünyası gayet güzel, aksiyonu hafif Just Cause 2'den daha fazla. Ama ben Just Cause 2'den aldığım keyfi bundan almamıştım. Multiplayer modu bu oyundada geçerli. Açık mı sunucuları emin değilim.


5,24 TL.

Bu oyunada bu fiyat çok az, hikayesiyle, oynanışıyla bence en iyi Tomb Raider oyunu. Diğerleri zaten çoğu kişi tarafından kötülenen oyunlardı. Kime sorarsanız sorun en iyi Tomb Raider oyununun bu olduğunu söyleyecektir. Bu oyun hakkında fazla konuşmaya gerek yok süper bir oyun çünkü.


32,70 TL.

Listeyide bu efsane ile kapatayım. Fiyatı diğer önerdiklerime göre bir tık uçuk evet ama gerçekten harika bir oyun. 32 TL veriyorsunuz ama içerisinde birkaç tanede DLC bulunuyor. Oyunu bitirdikten sonra DLC hikayelerini de oynayarak bu oyuna 60 saat falan gömebilirsiniz. Aradığınız tüm şeyler bu oyunda. Açık dünya mükemmel. Fizikleri zaten harika, aksiyonda bol. Hikayesi oyunun yaptığı en iyi şey. Klasik GTA oyunu işte. Çoğu kişiye görede en iyi GTA oyunu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı