Steam kur farkı

elzem56

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Satış
Merhaba, Steam üzerinden oyun satın alıyorum, fiyatlar TL yazmasına rağmen kredi kartımdan sanki (QNB finans bank fix kredi kartı) döviz işlemi yapmışım gibi farklı fiyat yansıyor. Telefon ile aradım TL bu işlem diyorum, aracı olduğu için kur farkı uygulanmış diyorlar. Yazılı itiraz ettim ve bir seferliğine kur farkını iade ettiler (yaklaşık 500 TL'lik oyun satın aldım, farkı da ciddi oldu).

Peki bu satın alma işlemlerini kur farkı olmadan nasıl yaparız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben böyle şeyler olabilir diye Steam'de kod alıyorum 50 Tl 100 TL Steam cüzdana yatırıyorum sizde böyle yapın isterseniz.

Merhaba, Steam üzerinden oyun satın alıyorum, fiyatlar TL yazmasına rağmen kredi kartımdan sanki (QNB finans bank fix kredi kartı) döviz işlemi yapmışım gibi farklı fiyat yansıyor. Telefon ile aradım TL bu işlem diyorum, aracı olduğu için kur farkı uygulanmış diyorlar. Yazılı itiraz ettim ve bir seferliğine kur farkını iade ettiler (yaklaşık 500 TL'lik oyun satın aldım, farkı da ciddi oldu).

Peki bu satın alma işlemlerini kur farkı olmadan nasıl yaparız?
Cüzdan kodu satın alın.

Hiç olmadı 5 TL ye ininal kart alın harcıycağınız kadarını yükler kod alırsınız.

İninal'da fark alıyor diye biliyorum, para yatırmada falan.

Yukarıda arkadaşların dediği şekilde yaptım. Bakalım ekstre gelince göreceğiz.
Sizin dediğiniz gibi Steam Cüzdan'a para yükledim. 100 TL yükledim, kredi kartı ekstremde 104,86 TL gözüküyor. Banka buından da fark alıyor.

Anladığım kadarıyla fark ödemediğimiz bir sistem yok gibi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı