Steam kur güncellenecek mi?

Yavaştan yavaştan güncelleniyor zaten. 10 yıllık, yapımcının bile unuttuğu 20 TL'lik oyunlar 60-70 TL olmuş.

Kitap okumak istiyoruz 60 TL olan kitap 105 TL oluyor,
Oyun oynamak istiyoruz her geçen gün fiyatlar tırmanıyor,
Kültür istiyoruz, bilmek istiyoruz, gelişmek ve geliştirmek istiyoruz olmuyor.
Bu ülke bu insanlar nereye gidiyor? Çözüm ne? Neredesiniz? Ben bir daha bu yaşa gelmeyeceğim, gelemeyeceğim.
İzin verirseniz medeni insanlar gibi kültür içinde yaşamak istiyoruz.

Bu ülke bu insanlar nereye gidiyor? Çözüm ne? Neredesiniz? Ben bir daha bu yaşa gelmeyeceğim, gelemeyeceğim.

Her şeye eyvallah ama kitaplar ucuz olmalı insanlar okumadıkca cahil kalıyor ve bunlar bizim geleceğimizi tehlikeye atıyor alın okuyun, okutturun arkadaşlar.

Medeniyet arıyorsan yanlış ülkedesin. Kuzey Avrupa ya da Kanada gibi ülkelere gitmek için hayatını kurgulamanı öneririm, eğer yaşın genç ise....

Çünkü herşey güzel gitse bile ülkemizin "Medeni" bir yer haline gelmesi 10-15 yıl sürecek ve sancılı olacak.

Medeniyet arıyorsan yanlış ülkedesin. Kuzey Avrupa ya da Kanada gibi ülkelere gitmek için hayatını kurgulamanı öneririm, eğer yaşın genç ise....

Çünkü herşey güzel gitse bile ülkemizin "Medeni" bir yer haline gelmesi 10-15 yıl sürecek ve sancılı olacak.
10 - 15 yıl mı? Bu çok iyi niyetlilik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı