Steam Level Nasıl Arttırabiliriz ?

Ferreci

Hectopat
Katılım
26 Nisan 2015
Mesajlar
368
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle bu Steam level ne işe yarıyor, ne faydası var diye başlamak istiyorum. Hızlı bir şekilde yükseltmenin yolu var mıdır veya bir püf noktası ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun kartlarını topladığında Level atlayabilirsin. Arkadaş listenin ekleme sayısını artırır, oyunlara indirim bileti sağlar(dandik oyunlar). :) Profilin için arka plan vs. gibi.
 
Arkadaş sınırını artırıyor. Ayrıca profiline ekleyebileceğin özel alanlar sunuyor, her 10 seviyede bir oluyor sanırım ama o. Bazı insanlar düşük seviyedeki insanların arkadaşlık isteğini kabul etmiyor, takas olaylarında falan mesela. Avantajlar bunlar, artık ne kadar gerekli bir avantaj olduğu tartışılır.
Yaz ve kış indirimlerinde düzenli giriş yap, kart falan düşürüyorsun ve rozet işleme şansın oluyor. En son cevher işleme olayı vardı, bir tane kartını cevhere dönüştür rozetini al mesela. Onun dışında oyunlar için pazardan kart satın alıp öyle rozet işleyebilirsin.
Rozet işledikten sonra rastgele indirim kuponu düşer ama öyle çok iyi oyunlar değil. Meraklısını bulursan takas etme şansın var başka şeyler için.
 
Level atladığında oyun indirimleri düşürebilirsin.Bana şuana kadar düşen en iyi indirim bileti portal 2'di.%75 indirimle almıştım.Birde indirim biletlerinin süresi var eğer o oyunu alacaksan indirim biletinin süresi bitmeden almalısın.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı