Steam Link için Controller Önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar Steam Link için kablosuz kontroller arıyorum.
F710 var aklımda fakat PS4 controllerda çok şık duruyor fakat onun bağlantısı bluetooth'dan olduğu için performans kaybı yaşar mıyım?
Veya steam Link için controller önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam Controller? Onun yerine Xbox One controller öneririm, ergonomik olarak daha rahat geliyor bana.

F710 kullanıcısıyım bu arada, yıllardır beni ve 3 yaşındaki kardeşimi çekiyor daha tıkı yok. Bir kere pil değiştirdim.
Peki sizce f710(130 tl) xbox one s (+200tl) arada ki farkı vermeye değer mi?

Bütçen varsa bence Xbox olanı almalısın. Ben zamanında lise harçlığımla biriktirip 100 liraya anca F710 alabilmiştim. İki kolu da tuttum elimde, Xbox olanın hissi ve ergonomisi çok daha hoşuma gitti.
Değerli yorumların için çok teşekkür ederim son olarak ps4 ds4 v2 kullandınız mı? Arasında ki farklar nedir?
One S 'in analoğu yukarda diye tereddütteyim.

Elimde tuttum, ama oyun oynamadım. Bir teknoloji mağazasına gidin büyük ihtimal açıkta vardır. Medimarkt'da genelde oluyor. Orada tutabilirsiniz. Ama ergonomiden kastım da analoğunun pozisyonundan kaynaklanıyordu zaten. Sanki zaten yukarıda olması gerekiyormuş gibi geldi tuttuğumda.

Bence bütçedeysen F710 değilsen Xbox One kol. Başka bir şeye bakmaya pek gerek yok. Tabii Steam Controller'da var, o biraz daha FPS oyunlarında kendini gösterir gibi geliyor bana. Deneme fırsatım olmadı onu maalesef Türkiye'ye getirmiyor Steam.

Elimde tuttum, ama oyun oynamadım. Bir teknoloji mağazasına gidin büyük ihtimal açıkta vardır. Medimarkt'da genelde oluyor. Orada tutabilirsiniz. Ama ergonomiden kastım da analoğunun pozisyonundan kaynaklanıyordu zaten. Sanki zaten yukarıda olması gerekiyormuş gibi geldi tuttuğumda.

Bence bütçedeysen F710 değilsen Xbox One kol. Başka bir şeye bakmaya pek gerek yok. Tabii Steam Controller'da var, o biraz daha FPS oyunlarında kendini gösterir gibi geliyor bana. Deneme fırsatım olmadı onu maalesef Türkiye'ye getirmiyor Steam.
Çok sağol hocam 2. el veya sıfır uygun fiyata steam controller bakacağım bulamazsam one s deniyeceğim.

@My Man! hocam bugün xbox one s ve ps4 kontrollerini denedim xbox ergonomik açıdan çok rahat fakat ps4'de dokunmatik yüzey olduğu için onu alıcam ilerde para biriktirirsem xbox one s'de alabilirim. Çok teşekkürler bilgiler için.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı