Steam mi, Epic Games mi?

Steam mi, Epic Games mi

• Steam

• Epic Games

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Efe Ozer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu konuyu sohbet edip kendi fikirlerimizi paylaşmamız için açtım. Neyi savunuyorsanız sebebiyle birlikte yazın tartışalım.

Merhaba. Bu konuyu sohbet edip kendi fikirlerimizi paylaşmamız için açtım. Neyi savunuyorsanız sebebiyle birlikte yazın tartışalım.
Steam zam yapmadı yapmadı en sonunda patladı gitti.Epicte sanırım rdr hala 100 tl o yüzden gönlüm epicten yana
Yanlış anlaşılmasın steam da çok iyi platform.

Bence ikisi de değil. Ben Dark Souls oyunlarını Steam'de çok oynadıma ama save almamış hiç. Böyle bir özelliği yokmuş.

Ne gerek var o zaman Steam'e?

Epic ise çok kötü arayüzü var.

İkisi de güzel. Arada 3 5 lira fark varsa, Steam'den alırım ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı anormal uygun falan değilse Epic'den hayatta bir şey almam. Arayüzü berbat, aşırı kullanışsız ve bug kaynıyor. En basitinden giriş yaparken beni hatırla diyorsun, PC kapanıp açılınca tekrar giriş ekranı geliyor.Formattan sonra Bir oyun yedeklemeyi bile bazen işkenceye çeviriyor. Koskoca teknoloji firması epic uygulamasını neden adam etmiyor anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…