Steam mobil kurtarma kodunu unutmak

Alperen442

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben birkaç gün önce Steam guard'ı etkinleştirdim ama kodu unuttum şimdide internet sitesinden Steam'e bağlanamıyorum ticket attım cevap geldi ama o kodu istiyor o kodu nereden bulabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Bu arada forumda yeniyim biraz acemice bir konu olmuş olabilir. Yardımlarınız bekliyorum.

@Recep Baltaş abi biliyorsan yardım eder misin ?

Son düzenleyen: Moderatör:
E-postadaki tüm steampowered gönderilerine baktım fakat R ile başlayan bir kod yok. (Steam sayfasında diyordu başı "R" gerisi rakam diyordu.)

Yardım edebilecek yok mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
@zavendy Eğer sana verdiği R ile başlayan kodu unutmadıysan veya yazdıysan bir yere kurtarabilirsin. Steamden çıkış yap yada başka bir bilgisayara indir hesabımı kurtar diyerek Steam Guard'ı kaldırabiliyorsun.

E-postadaki tüm steampowered gönderilerine baktım fakat R ile başlayan bir kod yok. (Steam sayfasında diyordu başı "R" gerisi rakam diyordu.)

Yardım edebilecek yok mu ?
hocam merhaba bana da aynı sorunu veriyor ve bende de r ile başlayan kod diyor çözüm bulduysanız yazar mısınız teşekkürler.

@arda1047 Eğer o R ile başlayan kodu unuttuysan tek çaren desteğe başvurman başka çözümü yok beklemen gerekecek uzun süre cevap için. Alabilirsen hesabını şanslısın Steam desteği pek çalışmıyor.

@arda1047 Eğer o R ile başlayan kodu unuttuysan tek çaren desteğe başvurman başka çözümü yok beklemen gerekecek uzun süre cevap için. Alabilirsen hesabını şanslısın Steam desteği pek çalışmıyor.
Hocam zaten bu kod nereye geliyor onu da bilmiyorum bide desteğe 50 tane mesaj attım hep ingilizce yanıt geliyor anlamıyorum

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı