Steam mobil kurtarma kodunu unutmak

Steam Destek'e "Hi, 2-3 days ago I changed my Steam Guard settings to "send codes to mobile phone" but I lost my Steam Guard access, because I forgot the recovery code and I lost my Steam mobile app access. I can't login to my Steam account. Please change my Steam Guard settings to send codes to e-mail. " şeklinde bir mesaj gönderin. En son satın aldığınız oyunu ve hangi yöntemle aldığınızı bildirin. Mümkünse e-postanıza gelen sipariş kodunu da gönderin. (Tabii silmedi iseniz, sildi iseniz işiniz biraz uzayabilir." Kalın olarak yazılı yerleri kendinize göre değiştirin. sebep olarak kurtarma kodunu unuttum ve Steam mobil uygulamasına erişimi kaybettim yazdım.)

Aradan uzun zaman geçmiş bir konuya mesaj bıraktığım için öncelikle özür dilerim. Bu durumdan ben de şikayetciydim ve çözdüm. Umarım benim gibi sorun yaşamış olanlara yardımcı olur.
1-) Steam hesabınıza ''tarayıcıdan'' (bilgisayarda) girin.
2-) Steam mobil uygulamasında görünen kodu girmenizi isteyecek
3-) Size kod sorduğu ekranda ''koda erişimim yok'' tarzı bir buton göreceksiniz. (Tam olarak ne yazdığını hatırlamıyorum.) Ona basın.
4-) Daha sonra telefonunuza bir kurtarma kodu gelecek. Uygulama ile değil, mesaj ile.
5-) Telefonunuza gelen mesajı girdikten sonra e posta adresinize giriş kodu gönderecek.
6-) E posta hesabınıza gelen kodu girin ve Mobil Steam Guard'ı kaldırın.

Merhaba ben birkaç gün önce Steam guard'ı etkinleştirdim ama kodu unuttum şimdide internet sitesinden Steam'e bağlanamıyorum ticket attım cevap geldi ama o kodu istiyor o kodu nereden bulabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Bu arada forumda yeniyim biraz acemice bir konu olmuş olabilir. Yardımlarınız bekliyorum.

@Recep Baltaş abi biliyorsan yardım eder misin ?

Telefonunda ki Steam uygulamasında Kurtarma kodunu gösteriyor kardeşim Oradan bulabilirsin. Steam Programını açınca Sol üsteki ayarlara gir Steam Guard ı Tıkla oradan Kurtarma Kodu bölümünü seç kurtarma kodunu gösteriyor.

Bende telefonu sıfırladım artık giremiyorum mobilden Steam'e kod falanda gelmiyor kurtarma kodunu biliyorum ama ne yapcağımı bilmiyorum kodla.
dostum bende telefondan çıkış yapdım artık giremiyorum çözebildiysen banada yardımcı olurmusun

Merhabalar sorunu çözdünüz mü acaba?
dostum sorunu çözebildinmi acaba bende telefonumdan çıkış yapdım giremiyorum artık

Aradan uzun zaman geçmiş bir konuya mesaj bıraktığım için öncelikle özür dilerim. Bu durumdan ben de şikayetciydim ve çözdüm. Umarım benim gibi sorun yaşamış olanlara yardımcı olur.
3-) Size kod sorduğu ekranda ''koda erişimim yok'' tarzı bir buton göreceksiniz. (Tam olarak ne yazdığını hatırlamıyorum.) Ona basın.
4-) Daha sonra telefonunuza bir kurtarma kodu gelecek. Uygulama ile değil, mesaj ile.
5-) Telefonunuza gelen mesajı girdikten sonra e posta adresinize giriş kodu gönderecek.
ben telefon numaramı silmişim steamımdan neden böyle bişey yapdığımı bilmiyorum telefon numaramı eklicem steam guard kodu istiyor onu nasıl yapıcam peki yardımcı olursan teşekkür ederim

dostum bende telefondan çıkış yapdım artık giremiyorum çözebildiysen banada yardımcı olurmusun

dostum sorunu çözebildinmi acaba bende telefonumdan çıkış yapdım giremiyorum artık

ben telefon numaramı silmişim steamımdan neden böyle bişey yapdığımı bilmiyorum telefon numaramı eklicem steam guard kodu istiyor onu nasıl yapıcam peki yardımcı olursan teşekkür ederim
Ben dümdüz mailde telefonumun numarasını değiştirdiğimi bu yüzden silinmesini istediğimi yazdım ve 2 gün sonra otomatikmen guard mailime bağlı oldu

helal olsun kardeşim 1 aydır uğraşıyodum tebirikler çok yaşa be

Telefonu formatladıktan sonra kod alamıyorsanız şunları uygulayın;

1-Steam'a bilgisayardan girin ( açık olduğunu var sayıyorum)
2-mobil guard ayarlarından tüm cihaz yetkilerini kaldırın
3-telefona steam yükleyin
4-giriş yapmaya çalışın kod isteyince (yardım edin artık mobil kodlarını alamıyorum) diye seçenek olması lazım ona basın telefonuza mesaj gelecek o kodu girin ver artık tekrardan mobil kodu almaya devam edersiniz

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı