Steam nasıl kart düşürülür?

tanerizm

Hectopat
Katılım
21 Mayıs 2020
Mesajlar
943
Makaleler
1
Çözümler
8
Yer
4 Ekim 2003 Bostancı Duman Konseri
Steam'de satın almış olduğum fakat kartlarını hala düşürmediğim oyunlar keşfettim. Kısa süreler oynayıp bırakmışım. Örneğin hand Simulator'ı 42 dakika oynamışım ve 3 kart hakkım var. Kart düşürmek için belirli bir gereksinim var mı? Örneğin şu kadar saat oynamalısın tarzı. Veya arkada açık bıraksam oyunu kart düşer mi? Bir de ıdle miner tarzı programlar varmış galiba ama güvenli midir? Ban riski vs. oluşur mu? Güvenilirse nasıl kullanılacağını açıklayan rehber vs. bırakırsanız sevinirim.
 
120 dakika sonra düşmeye başlıyor.
 
Bildiğim kadarıyla iddle master'ı önlemek amacıyla 2-3 saaten sonra düşmeye başlıyor çünkü iddle master'i kullanıp kartları hemen düşürüp oyunu iade etmesinler diye oyunu 2 saaten fazla oynadıysan oyunu kabul etmezler. Bu yüzden de kartları 2-3 saat geçtikten sonra düşmeye başlıyor. Umarım anlatabilmisimdir.
 
Genelde 2 saate yaklaşınca düşüyor ancak biraz da şansa bağlım misal arkadaşımla birlikte oynadığım aragami oyununda 2 saatin sonunda arkadaşıma tüm kartlar düştü ancak bana 5. saate yaklaştığımızda anca düşmüştü.
 

Geri
Yukarı