Steam Nedir?

Online oyun satıp, gençlerin beynini yoran ve gençleri bol bol küfüre alıştıran platform. Online oyun hastasi değilsen Steam gereksiz. Bu benim kendi düşüncem.
Bu insanın kendi irade gücüne bağlı. Eğer insan yaptığı işin farkındaysa, küfür etmez ve kendini yoracak kadar oynamaz. Ve Steam'da yalnızca Online oyun bulunmuyor.

Bu insanın kendi irade gücüne bağlı. Eğer insan yaptığı işin farkındaysa, küfür etmez ve kendini yoracak kadar oynamaz. Ve Steam'da yalnızca Online oyun bulunmuyor.

Aynen kardesim genclik yillarimda bir ben bilirim, oyun icin gecelerimi gunduze kattigim gunleri, okuldan kacip Ateri salonlarinda eglendigim gunleri... elime ne gecti, koca bir hic...

Son düzenleyen: Moderatör:
Online oyun satip genclerin beynini yoran ve gencleri bol bol kufure alistiran platform. Online oyun hastasi degilsen Steam gereksiz. Bu benim kendi dusuncem.
Düşüncene katılmıyorum. Oyunlar, herkesin ufkunu genişleten yapımlardır. Eğer oynayan kişi düzgün bir bireyse, bahsettiğiniz şeyler yaşanmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı