Steam nedir?

Makaleler
2
Yer
Türkiye
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar diliyorum hepinize. Technopat'ta Steam diye bir konular açılıyor nedir bu Steam bildiğime göre oyun satışı yapan bir yer ama siz bilgilendirirseniz sevinirim. Mesela oyun falan alsak masaüstünemi iniyor, illada uygulamayı açıpmı oynamak lazım bir de fiyatlar nasıl?

Dalga geçmeyin böyle şeyleri pek bilmemde.(genelde PC için oyun alışverişlerimi Hepsiburada Trendyol gibi sitelerden dijital olarak yaparım )

Selamünaleyküm hayırlı akşamlar diliyorum hepinize. Technopat'ta Steam diye bir konular açılıyor nedir bu Steam bildiğime göre oyun satışı yapan bir yer ama siz bilgilendirirseniz sevinirim. Mesela oyun falan alsak masaüstünemi iniyor, illada uygulamayı açıpmı oynamak lazım bir de fiyatlar nasıl?

Dalga geçmeyin böyle şeyleri pek bilmemde.(genelde PC için oyun alışverişlerimi Hepsiburada Trendyol gibi sitelerden dijital olarak yaparım )

Kendisi CS, Half-Life ve daha fazla oyunun yapımcısı olan Valve'a ait yani güvenlidir. Tahmin ettiğiniz gibi oyunlar satılır. Siz satın alırsınız ve masaüstüne indirirsiniz. Unutmayın burada yanlış bir şey yaşamanız neredeyse imkansız. Yaşarsanız Steam destek ile iletişime geçmesi önerilir. Kendisi en gelişmişlerinden biridir. Birçok oyun vardır. Arkadaşlarınızı ekleyip onlarla oyun oynayabilirsiniz. Ayrıca pazar sistemi vardır. Mesela CS:GO oyunundan bir kostüm, kasa kazanırsanız 1,2 hatta daha fazla fiyata satabilirsiniz. Aynı şekilde satın almanızda mümkün. Kazandığınız para Steam cüzdan'a eklenir ve başka oyunlar alabilirsiniz. Bu para karta eklenemez. Ara sıra indirimler olmaktadır.

Umarım yeterince bilgi vermişimdir. İyi günler.

Son düzenleme:
Steam, istediğin oyunu dijital yoldan edinmeni sağlar. Aynı kutulu almak gibi sadece fiziksel olarak sahip olmadığın bir şey. Şahsen, Steam gerçekten kaliteli bir platform. Ayrıca uygulama internet aracılığı ile açılması şart bir uygulamadır. (çevrimdışı da açılıyor ama Online takılamazsın.)
Cidden özür dilerim ya. Kötü hissettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Arkadaş söylemiş (@262364 ).
Ama ben de soyleyeyim. Oyun satış servisi. Oyunları satın alarak kütüphanenize ekliyorsunuz ve istediğiniz zaman indiriyorsunuz, arkadaş ekleyebiliyorsunuz ve oyun verileriniz silinmiyor kısacası bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı