Steam ödemesinde cüzdan ve kartttaki para ile birlikte ödeme olur mu?

iEdiciust

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. CS:GO'da seçkin alacağım. 130 TL'si Steam cüzdanda var fakat diğer yarısı kartımda. Ödeme yaparken cüzdandaki paranın tamamıyla, eksik kalan kısmını ise kart ile ödemek istiyorum. Bunun için ne yapmalıyım yoksa kendi kendine oluyor mu?

Arkadaşlar selam. CS:GO'da seçkin alacağım. 130 TL'si Steam cüzdanda var fakat diğer yarısı kartımda. Ödeme yaparken cüzdandaki paranın tamamıyla, eksik kalan kısmını ise kart ile ödemek istiyorum. Bunun için ne yapmalıyım yoksa kendi kendine oluyor mu?
Ödeyebilirsin. Bakiyen yetersizse kart bilgilerin istenir zaten satın alım aşamasında. O kısımda kart bilgilerini girip satın alımı tamamlarsın. 130 lirayı Steam cüzdanından, kalan miktarı ise bilgilerini girdiğin karttan çeker.

Son düzenleme:
Alabilirsin paranın kalanını karttan çeker.

Kendi kendine oluyor ilkte Steam cüzdanı seçersin sonra tamamlaman gerektiğini söyleyecek oradan kart bilgilerini girersin alırsın.

Cüzdan ile ödemeyi seçince eksik kalan kısmı kart ile tamamlama seçeneği çıkıyor bu şekilde ödeyebilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı