Steam önbellek temizleme

zilyoner

Kilopat
Katılım
22 Ekim 2018
Mesajlar
1.619
Makaleler
3
Çözümler
7
Yer
Jailor's Room
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyun indirirken disk yazma hatası alıyorum. Yaklaşık her 1 GB indiğinde indirmeyi devam ettiriyorum. Aklıma önbelleği temizlemek geldi ama, önbelleği temizlediğimiz de kurulu oyunlara hiçbir şey olmaz bunu biliyorum. Fakat, henüz inmemiş ve iniyor durum da olan oyunlara bir şey olur mu?

Yarısından çoğu indi. Eğer baştan başlatmam gerekiyorsa hiç yapmayacağım. İnternette biraz araştırdım fakat tam sonuç elde edemedim. Bazı siteler o an indiriyor olduğumuz oyun dosyalarını kaybedebileceğimizi yazmış.
 
Son düzenleme:
Önbellek temizliğinin sorununuza çözüm olacağını düşünmüyorum. İndirdiğiniz oyuna bir zararı dokunacağını da sanmıyorum. Başka bir diske kurulum gerçekleştirmeniz mümkün mü?
Başka diske indirmem mümkün ama oyunun inmesine bayağı az kaldı. Onun için bu yolu denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Bu yolun işe yaradığını söyleyenler var. Temizle tuşunun altında ki yazıya dikkat.


Screenshot_1.png
 
Oyun 3GB kala durdu ve hiç devam etmedi. Devam et tuşuna bastığımda yaklaşık 30 saniye kadar indiriyor ve yine aynı hatayı veriyor. Tekrar başlattığımda başa dönüyor. Yani o 30 saniyelik kısımda ki indirdikleri de gidiyor. Her seferinde aynı şeyi indiriyor. Önbelleği temizlemek işe yaramadı dediğiniz gibi. Ayrıca oyunu tamamen silip C klasörüne indirmeyi düşündüm. 100 MB indikten sonra yine aynı hatayı verdi. Vazgeçtim, indirmiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı