Steam, Origin gibi platformlara giriş yapılmıyor

schadenfreude

Hectopat
Başlıkta da belirttiğim üzere Steam, Origin, Battle.net tarzı oyun platformlarına hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Steam'de ağa bağlanılamıyor hatası ile karşılaşırken Origin'de arayüz beyaz ekranda kalıyor. Defalarca açıp kapattım, uygulamaları silip tekrar yükledim ama hala giriş yapamıyorum. Bu arada Epic Games ve X Box Game Pass'e sıkıntısız giriyor. Modemi resetledikten sonra anlık olarak düzelmişti fakat problem tekrardan baş gösterdi. Bir de internet servis sağlayıcım TürkNet. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aile veya çocuk koruma paketi mi var internette? Herhangi bir işlem yaptınız mı? Veya aileniz yapmış olabilir mi?

Aile veya çocuk koruma paketi mi var internette? Herhangi bir işlem yaptınız mı? Veya aileniz yapmış olabilir mi?

Bildiğim kadarıyla yok. Öğrenciyim ve öğrenci evinde kalıyorum. Arkadaşlarım modemin arayüzünden bir şeyleri kurcalamış olabilir diye kontrol ettim fakat ters bir şey göremedim. Bilgisayardaki Netflix uygulamasından dizi indirip izlerken artık onu da yapamadığımı fark ettim. Telefondan ise Steam'e sıkıntısız giriyor. Sorun ne anlayamadım hala.

Bu tür yerlerde ağ kısıtlaması yapılır. Oyun vb. platformlar engellenir. Muhtemelen aynı durumu yaşıyorsunuz. Yönetim ile görüşebilirsiniz.

Yurt benzeri bir yapı diye düşünmüştüm. Bağlantı size aitse İSS'nin müşteri hizmetlerine danışabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı