peran Hectopat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #1 Benim arkadaşım Windows 7'ye Steam yükledi ama bilgisayar açıldığında Steam direkt açılıyor ya, onu kaldırmak istiyor. Nasıl yaparız? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2022
Benim arkadaşım Windows 7'ye Steam yükledi ama bilgisayar açıldığında Steam direkt açılıyor ya, onu kaldırmak istiyor. Nasıl yaparız?
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 12 Temmuz 2022 #11 Bunu kapatırsanız her seferinde açılmaz. Artı 1 Eksi
B BİG BOSS 16 Picopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 187 Çözümler 1 12 Temmuz 2022 #12 Heidegger dedi: Görev Yöneticisi > Başlangıç > Steam > Devre Dışı Bırak. Moderasyon notu: Windows 7 Görev Yöneticisi'nde bu seçenek bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 la karıştırdın. Arkadaş 7 kullanıyor. Artı 0 Eksi
Heidegger dedi: Görev Yöneticisi > Başlangıç > Steam > Devre Dışı Bırak. Moderasyon notu: Windows 7 Görev Yöneticisi'nde bu seçenek bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 la karıştırdın. Arkadaş 7 kullanıyor.
oksd Femtopat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #13 Şunu yapın Steam > ayarlar ve ara yüze gidip bilgisayarım başladığında Steam'i çalıştır'kapatın. 576864 dedi: Eki Görüntüle 1449276 Bunu kapatırsanız her seferinde açılmaz. Genişletmek için tıkla... Evet doğru. peran dedi: Benim arkadaşım Windows 7'ye Steam yükledi ama bilgisayar açıldığında Steam direkt açılıyor ya, onu kaldırmak istiyor. Nasıl yaparız? Genişletmek için tıkla... Şunu yapın, Steam > ayarlar ve ara yüze gidip bilgisayarım başladığında Steam'i çalıştır'kapatın. Artı 0 Eksi
Şunu yapın Steam > ayarlar ve ara yüze gidip bilgisayarım başladığında Steam'i çalıştır'kapatın. 576864 dedi: Eki Görüntüle 1449276 Bunu kapatırsanız her seferinde açılmaz. Genişletmek için tıkla... Evet doğru. peran dedi: Benim arkadaşım Windows 7'ye Steam yükledi ama bilgisayar açıldığında Steam direkt açılıyor ya, onu kaldırmak istiyor. Nasıl yaparız? Genişletmek için tıkla... Şunu yapın, Steam > ayarlar ve ara yüze gidip bilgisayarım başladığında Steam'i çalıştır'kapatın.
KS KS peran Hectopat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #14 oksd dedi: Şunu yapın Steam > ayarlar ve ara yüze gidip bilgisayarım başladığında Steam'i çalıştır'kapatın. Evet doğru. Şunu yapın, Steam > ayarlar ve ara yüze gidip bilgisayarım başladığında Steam'i çalıştır'kapatın. Genişletmek için tıkla... Hoca 2 yıl olmuş. Artı 0 Eksi
oksd dedi: Şunu yapın Steam > ayarlar ve ara yüze gidip bilgisayarım başladığında Steam'i çalıştır'kapatın. Evet doğru. Şunu yapın, Steam > ayarlar ve ara yüze gidip bilgisayarım başladığında Steam'i çalıştır'kapatın. Genişletmek için tıkla... Hoca 2 yıl olmuş.