Steam oyun dosyalarını dış kaynaktan indirilebilir mi?

onurryazgann

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Konuya başlamadan açıklamam yapayım. Crack dosyası istemiyorum. Orijinal oyun dosyaları internetten indirilebilir mi?, sorusunun cevabını arıyorum. Bir sebepten evimizde şuan WiFi yok. Arkadaşımın evine gidip telefonuma dosyaları herhangi bir kaynaktan indirip, evde bilgisayarıma atıp Manuel kurulum yapmak amacım.

Bunun pek mümkün olacağını düşünmüyorum.
Ve oyun dosyalarının bazen 9-10 GB'yi aştığı için teli de kastırır.
Telefon ile kurulum ya da çalıştırma işlemi yapmayacağım ki. Şöyle düşünün: Telefonuma GDrive'dan bir dosya indiriyorum ve bilgisayara atıyorum. Nasıl anlatırım bilmiyorum dosya boyutu isterse 80GB olsun ben yalnızca orijinal oyun dosyalarını indirmek istiyorum. Yani daha önce Genshin İmpact indirdim telefonuma ve indirme boyutu 9GB'tı. İçerik indirmesi yapmıştı. Ya da şöyle örnek vereyim:
Az önce telefonuma steam.exe indirdim. Ve bilgisayarıma atıp çalıştırdım. Yani telefon aracı gibi bir şey. Bu kadar üstünde durma nedenim çoğu insan tarafından yanlış anlaşılabiliyor. Yabancı bir kaynaktan da okudum benimle aynı sorunu yaşayan kişi de uzun uzun anlatmak zorunda kalmıştı...

Telefon ile kurulum ya da çalıştırma işlemi yapmayacağım ki. Şöyle düşünün: Telefonuma Gdrive'dan bir dosya indiriyorum ve bilgisayara atıyorum. Nasıl anlatırım bilmiyorum dosya boyutu isterse 80GB olsun ben yalnızca orijinal oyun dosyalarını indirmek istiyorum. Yani daha önce Genshin Impact indirdim telefonuma ve indirme boyutu 9GB'Ti. İçerik indirmesi yapmıştı. Ya da şöyle örnek vereyim:
Az önce telefonuma steam.exe indirdim. Ve bilgisayarıma atıp çalıştırdım. Yani telefon aracı gibi bir şey. Bu kadar üstünde durma nedenim çoğu insan tarafından yanlış anlaşılabiliyor. Yabancı bir kaynaktan da okudum benimle aynı sorunu yaşayan kişi de uzun uzun anlatmak zorunda kalmıştı...

Orijinal Steam dosyalarına erişildiğini bunun ücretsiz verildiğini duymadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı