Steam Oyun Güncellerken Disk Yazma Hatası

LinosNET

Hectopat
Daha fazla  
Asus B85M-Gamer anakart mevcut. Cafede sadece Online oyunlar için ISCS yazılım ile ağ üzerinden sanal disk olarak tanıtıyorum Client PC'lere. Sıkıntım Steam oyunları için 500 GB Samsung 850 Evo SSD almıştım, ilk zamanlar sorun yoktu. Sadece o diskte Steam oyunlarını güncellemeye kalktığımda disk yazma hatası veriyor, güncelleme durduruluyor ve disk kayboluyor. Kaybolunca da ağdan client PC'ler diski göremediği için mavi ekrana düşüyorlar. Chkdsk disk denetlemesi, SSD'nin sağlık durumunu, Antivirus taramasını, Malware taramasını yaptım lakin sorun halen devam ediyor. Son 4 5 günden beri bu hatayı alıyorum. Gün içinde oyunları güncellemeye çekiniyorum bu hatayı verecek diye. Yardımcı olursanız memnun olurum.

anlatayım öncelikle benim payday 2 oyunum güncellenmiyordu disk yazma hatası veriyordu bende oyunu silip yüklemeyi dendeidm ama bir faydası olmadı ve bende çözümü buldum anatıyorum ilk öncelikle

1 - oyna butonuna basın sonra disk yazma hatası çıktıktan sonra ekranda ki
kutucuktaki ""E:\rt\steam\steamapps\downloading\218620\assets\all_29.bundle"" a benzer bir link vardı bende ve bu adrese gidelim

2- o dosyayı sileim yani benim için ""all_29.bundle""

3- oyunu tekrar başlatmayı deniyelim ve yine hata verirse benimkinde verdiği gibi mesela : ""E:\rt\steam\steamapps\downloading\218620\assets\all_31.bundle"" bu seferde "all_31.bundle" yi silelim ve oyunu başlatalım

4- bende bu aşamadan sonra oyun sorunzus şekilde günceeleme yapıyor eğer hata alıyorsanız yaptıkalrımızı diğer dosaylaradada yapın bu seferde geçmiyorsa benim bu konuda yapabileceiğim bir şey kalmıor ama istek olursa çözüm bulabilrim

EĞER ANLAMADIYSANIZ REİSMLİ BİR ŞEKİLDE GÖSTERMEYİ DENİYECEĞİM

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı