Steam Oyuna Türkçe Yama Kurmak ?

VAC yasaklaması yalnızca desteklenen oyunların çok oyunculu modlarında ve adil olmayan biçimde diğer oyunculara karşı üstünlük kurulması sonucunda meydana gelmektedir. İlgili oyunun çekirdek .EXE ve .DLL dosyalarını değiştirmek suretiyle yapılan müdahaleler VAC yasaklaması riskini doğrurur.

Bu dosyalara müdahale etmeyen Türkçe yamalar, X-Fire / Raptr gibi haberleşme yazılımları, güvenilir kaynaklardan edinilen oyun modları, script ve skinleri bir VAC yasaklamasına sebep olmaz. Güvenmediğiniz bilgisayarlardan VAC koruması aktif çok oyunuculu sunuculara bağlanmayınız.

Ayrıca cezaya tabi tutulmanız Steam'de bir daha çoklu oyunculu modlara giremeyeceğiniz anlamına gelmez. Yalnızca ceza aldığınız oyun motorunu kullanan oyunlara girişiniz yasaklanır. Yani Source oyun motorunu kullanan tüm oyunların çoklu oyuncu kipinden uzaklaştırılırsınız.

Gönül rahatlığı ile kurabilirsin. Yalnız GTA V' kurcaksan online'ı açılmaz. Ban falan atmaz merak etme. Sadece Story' e atar. Ama mod yükleyerek online'a girmeye çalışırsan ban yersin.

Ben Originden aldığım Fifa oyunuma Türkçe dil yaması atmıştım. Herhangi bir sıkıntı olmadı. Ne oyundan yana ne originden yana. Steam da da bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı