Steam oyunlara neye göre indirim uyguluyor ?

Berke Kan

Kilopat
Katılım
23 Ağustos 2013
Mesajlar
3.913
Makaleler
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Steam'de neredeyse her gün ayrı bir oyun indirime giriyor. Fakat neye göre giriyor? Kullanıcıların istek listesindeki sıralamaya göre mi? Eğer öyle ise toplanıp istek listemizi beraber oluşturalım. Herkes Hitman Absolution'ı 1. sıraya alabilir mi? :D
 
Bence kesinlikle kafasına göre değildir. İstek listesi ile ilgisi olduğunu düşünüyorum. Yoksa sıralamanın ne anlamı var?
 
Valve'in isteğine göre her gün 1 oyun "Daily Deal" olmak üzere Salı günleri "Midweek Madness" olarak ve hafta sonları da "Weekend Madness" olarak indirim yapmaktadır.

Bazen Pazartesi günleri "Weeklong Deals" ve belirli gün ve tarihlerde Kış, Yaz, İlkbahar, Sonbahar gibi indirim başlıkları ile karşılaşabilirsiniz ki bu indirimler büyük indirimlerdir.
 
Evet her gün takip ediyorum zaten indirimleri. İstek listesindeki sıralama ile alakası yok yani.
 
Haklısınız. Zaten bana özel diye düşünmedim. Herkesin listesinde üstte olan oyunları indirime sokarlarsa kedileri için de avantaj olur. Çok satar diye düşünmüştüm. :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı