Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeniden indirmeye gerek yok. Elinde taşınabilir bir disk var ise, ''Oyunu Yedekle'' diyerek o diske yedekleyin, yeni PC'ye takın, ''Geri yükle'' seçeneğini kullanarak yeniden yükleyin.
lanXchange gibi programlar ile LAN üzerinden modeminiz el verdiğince hızlı aktarım yapabilirsiniz. Direkt indirmekten kesinlikle daha hızlı olacaktır. Önce yedekle kısmından dosyaları harddiske yedekleyin ve ardından sıkıştırıp LAN üzerinden yeni cihazınıza aktarın. Son olarak da yeni cihazdan sıkıştırılan dosyaları açın ve "oyunları yedekle ve geri yükle" bölümünden geri yükleyin. Hiç denemedim ancak çalışacağını tahmin ediyorum. Oyunların sıkıştırılma kısmını hesaba katmadım, belki onunla birlikte indirmekle yakın hızlara ulaşıyor olabilir. Yine de bildiğim bir şey varsa indirmek daha hızlı olmayacaktır. En fazla eşit süreler alır.