Steam oyunları taşıma

eagg

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ben yeni bir laptop sipariş ettim Steam'deki oyunlarımı nasıl aktarırım yeni bilgisayara? Tekrar indirmek istemiyorum.

lanXchange gibi programlar ile LAN üzerinden modeminiz el verdiğince hızlı aktarım yapabilirsiniz. Direkt indirmekten kesinlikle daha hızlı olacaktır. Önce yedekle kısmından dosyaları harddiske yedekleyin ve ardından sıkıştırıp LAN üzerinden yeni cihazınıza aktarın. Son olarak da yeni cihazdan sıkıştırılan dosyaları açın ve "oyunları yedekle ve geri yükle" bölümünden geri yükleyin. Hiç denemedim ancak çalışacağını tahmin ediyorum. Oyunların sıkıştırılma kısmını hesaba katmadım, belki onunla birlikte indirmekle yakın hızlara ulaşıyor olabilir. Yine de bildiğim bir şey varsa indirmek daha hızlı olmayacaktır. En fazla eşit süreler alır.

Yeniden indirebileceğini kendi bilmiyor mu? En yavaş diskte bile indirmetekn daha hızlı aktarma yapabilir.
  • Yeni bilgisayara Steam'i kur ama çalıştırma.
  • Eski bilgisayardan SteamApps klasörünü Steam'in yüklü olduğu yere kopyala, üstüne yaz sorarsa.
  • Steam'i çalıştır.
  • Bu kadar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı